Obnoviť stránku

KENWOOD SMP 060WG

4,7 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD SMP 060WG

Ponúkame vám elegantný a osvedčený stolový mixér KENWOOD SMP 060WG, ktorý zvládne naozaj všetko. Tento skvelý pomocník vás prekvapí svojou všestrannosťou, alebo 2 stupňami rýchlosti a kvalitnými nože z ušľachtilej ocele, tie zaručujú tú najlepšiu kombináciu na prípravu celého radu čerstvých ovocných nápojov, mliečnych koktailov, alkoholických i nealkoholických osviežujúcich drinkov a smoothies. Vďaka programu PULSE si poradí aj s orieškami a ovsenými vločkami. Mixér je vhodný na drvenie ľadu, čo oceníte pri príprave ľadovej kávy alebo ľadovej triešte.

Kľúčové vlastnosti

  • Stolový a kompaktný
  • Nádoby z tritanu
  • Nerezové vyberateľné nože
  • Viečka nádoby s otvorom na pitie
  • 2 rýchlosti
  • Funkcia PULSE
  • Gumové nožičky

Kvalitný a ľahký materiál

Veľkou výhodou mixéra je, že si nádobu s pripraveným nápojom môžete so sebou vziať kamkoľvek. Stačí len, keď z nej odskrutkujete čepeľ a nasadíte na ňu tesniaci uzáver s náustkom, ktorý nájdete medzi dodávaným príslušenstvom. Viečko je uspôsobené na pohodlné pitie ako počas chôdze, tak aj pri športe či jazde autom. Súčasťou mixéra sú 2 nádoby s objemom 0,6 litra, ktoré sú vyrobené z tritanu. Ide o kvalitný, pevný a zároveň ľahký materiál, ktorý neobsahuje BPA, tým pádom neuvoľňuje žiadne škodlivé látky do vášho nápoja či pokrmu. Okrem iného je tento materiál veľmi odolný proti rozbitiu alebo poškriabaniu. Dokonalú stabilitu a komfort zaručujú protišmykové gumové nožičky, vďaka ktorým sa mixér počas prevádzky ani nepohne.

Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 300 W
Počet rýchlostí 2

Vlastnosti

Vhodné pre Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu
Objem nádoby 0,6 l
Materiál nádoby Tritan

Príslušenstvo

Počet nádob 2 ks
Kód:  EAV4201zb
Produktové číslo:  41005546
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18