Obnoviť stránku

KENWOOD SMP 060SI Smoothie 2Go Šport

4,6 48 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD SMP 060SI Smoothie 2Go Šport

Mixér od spoločnosti Kenwood poteší všetkých priaznivcov zdravého životného štýlu a rozhodne sa nestratí v žiadnej domácnosti. Ideálny je najmä pre prípravu lahodného smoothie plného vitamínov. Vďaka výkonnému motoru a dvojici vysokokvalitných antikorových nožov bez problému rozmixuje všetky druhy ovocia, zeleniny, orechov i semienok. Vyberať môžete z dvoch rýchlostí, k dispozícii je aj pulzný stupeň. 
K príprave nápoja vám poslúžia praktické fľaše, ktoré neobsahujú bisfenol A, čo je zárukou, že neabsorbujú žiadny zápach ani chuť. Objem jednej fľaše je 600 ml, takže sa vám pohodlne vmestí do batohu či tašky. Myslené bolo, samozrejme, aj na bezpečnosť - mixér je vybavený protišmykovými nožičkami a zámkom proti náhodnému spusteniu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný na prípravu smoothie
  • Vyberateľné a umývateľné nože
  • Dve nádoby vybavené viečkami s otvorom na pitie
  • Gumové nožičky pre maximálnu stabilitu
  • Rozmery 36 × 14,5 × 14,5

Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 300 W

Príslušenstvo

Počet nádob 2 ks
Kód:  EAV4201v
Produktové číslo:  SMP 060SI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04