Obnoviť stránku

KENWOOD MG 517

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD MG 517

KENWOOD MG 517 je vysoko výkonný mlynček pre profesionálne mletie aj krájanie, vhodný do každej kuchyne. S výkonom 1600 Wattov a funkciou spätného chodu vám ušetrí veľa času a námahy. Spracuje až 2 kilogramy mäsa za minútu.
Špičkový prístroj je vybavený 3 kvalitnými disky pre jemné, stredné a hrubé mletie mäsa. Ďalej ponúka špeciálny nástavec pre krájanie kociek o rozmere 10 x 10 milimetrov, ktorý využijete napríklad na spracovanie zeleniny, ovocia, syrov aj údenín. Výrobu znamenitých domácich klobások a párkov vám umožní unikátny plniaci nástavec. Doprajte si mäsové pochúťky podľa vašej chuti a pripravte si počas chvíle lahodné karbonátky, hamburgery, mleté ??guľôčky, klobásky a iné. Nástavec na krájanie vám tiež uľahčí prípravu surovín do zeleninových či ovocných šalátov.
Komfortnú manipuláciu zaistí špeciálny posúvač. Výhodou je robustný dizajn a kompaktné rozmery. Tiež oceníte moderný kovový vzhľad, jednoduchú údržbu nerezového príslušenstva aj gumové nožičky pre lepšiu stabilitu.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
Mletie mäsa
Krájanie kociek zo zeleniny, ovocia, syru alebo údenín
Výrobu klobások
Výkon:
1600 W
Vybavenie:
3 mlecie disky pre jemné, stredné a hrubé mletie
Nástavce pre výrobu domácich klobások
Kovový plniaca tácka s plastovým krytom
Nástavec na krájanie kociek 10 x 10 mm, vhodný na zeleninu, ovocie, syr alebo údeniny
Materiál:
Nerezová oceľ
Ďalšie vlastnosti a funkcie:
Funkcie pre spätný chod
Uloženie príslušenstva
Priestor pre uloženie kábla
Pechovač
Gumové nožičky
Rozmery:
26,5 x 34,5 x 21 cm
Hmotnosť:
5,32 kg
Farba:
Kovová
Kód:  EAV3002q
Produktové číslo:  MG 517
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14