Obnoviť stránku

KENWOOD KVL8470S

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD KVL8470S

Multifunkčný pomocník do kuchyne

Multifunkčný kuchynský robot Kenwood KVL8470S v elegantnom antikorovom dizajne zastane vo vašej kuchyni veľa práce. Hravo si poradí so šľahaním, hnetením, mixovaním, mletím a strúhaním. Robustné telo robota zaisťuje dokonalú stabilitu a navyše je vyrobené z vysoko odolných materiálov, ktoré sú zárukou dlhej životnosti prístroja.


Kľúčové vlastnosti tyčového mixéra KENWOOD KVL8470S

  • Výkonný motor s príkonom 1 700 W
  • 6 rýchlostí + pulzná funkcia
  • Pohyblivé rameno
  • Zabudované LED osvetlenie
  • Antikorová misa v celkovom objeme 6,7 l
  • Nádoba na mixovanie s objemom 1,6 l
  • Balónová šľahacia metla, špirálový hnetací hák, K-metla, flexi metla
  • Sklenený ThermoResist mixér
  • Kovový mlynček na mäso
  • Food processor
  • Mini mlynček
  • Lis na citrusy

Extra výkonný motor

Robot je vybavený extra výkonným motorom s príkonom 1 700 W pýšiacim sa dlhou životnosťou, ktorý sa momentálne zaraďuje medzi najvýkonnejšie na trhu. Pre dokonalé spracovanie surovín je k dispozícii 6 rýchlostných stupňov a pulzná funkcia. Súčasťou prístroja je objemná nádoba z nehrdzavejúcej ocele s celkovou kapacitou 6,7 litra.


ThermoResist mixovacia nádoba

Pre pohodlné mixovanie a prípravu lahodných smoothies či polievok je súčasťou vybavenia aj mixovacia nádoba s objemom 1,6 l. Nádoba je vyrobená z ThermoResist materiálu, ktorý je odolný voči teplotným šokom, pričom špeciálne nože Blend-X si hravo poradia aj s veľmi tvrdými surovinami.


Viac ako 100 možností využitia

V príslušenstve ďalej nájdete kovový mlynček na mäso na prípravu domácich mäsových pokrmov vrátane klobás. O pohodlné sekanie a strúhanie surovín sa postará food processor s antikorovými nožmi a 6 diskovými strúhadlami. Ďalej v balení nájdete mini mlynček na bylinky a korenie alebo lis na citrusy. K robotu možno dokúpiť ďalších 20 nadstavcov pre naozaj všestranné využitie.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, K metla, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač
Objem misy 6,7 l

Vlastnosti

Príkon 1 700 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 6

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 28,5 cm
Šírka 38 cm
Výška 35,6 cm
Hmotnosť 10,4 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  KEKR001
Produktové číslo:  0W20011157
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09