Obnoviť stránku

KENWOOD KVL8400S CHEF XL TITANIUM + ZDARMA: KENWOOD KAX 644ME

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD KVL8400S CHEF XL TITANIUM + ZDARMA: KENWOOD KAX 644ME

Praktický a podarený kuchynský robot KENWOOD KVL8400S CHEF XL TITANIUM + ZDARMA: KENWOOD KAX 644ME vás prekvapí veľkým množstvom šikovných funkcií, takže vám pomôže so všetkou ťažkou prácou pri pečení aj príprave ďalších jedál. Spoľahlivý motor s príkonom 1700 W je stávkou na istotu najmä pri častom pečení. Intenzita motora sa dá dobre upravovať v rozpätí 6 možných rýchlostí. Odolná antikorová misa s veľkosťou 6,7 l v súčinnosti s planetárnym pohybom vám v krátkej chvíli dokonale vymieša každý druh cesta. S ohľadom na trvanlivosť iste uvítate, že kuchynský robot má vnútorné diely z kovu. Nesporným plusom je aj obsiahle príslušenstvo, v ktorom nájdete: miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, K metla, balónová metla, flexi metla, mixér a mlynček na mäso.

Kuchynský robot a jeho rozhodujúce vlastnosti KENWOOD KVL8400S CHEF XL TITANIUM + ZDARMA: KENWOOD KAX 644ME

  • Materiál použitý na opláštenie je nerez a plast
  • Planetárny pohyb je ideálny na starostlivé premiešanie
  • Misa z kvalitného antikora s veľkosťou 6,7 l
  • Miesič cesta má tiež: tlačidlo pulse (turbo) a plynulá regulácia otáčok
  • Príkon: 1700 W
  • Hmotnosť: 10,4 kg
  • Rozmery: v. 356 mm × š. 380 mm × h. 285 mm
  • V príslušenstve sa nachádza: miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, K metla, balónová metla, flexi metla, mixér a mlynček na mäso

Kuchynský robot KENWOOD KVL8400S CHEF XL TITANIUM + ZDARMA: KENWOOD KAX 644ME – príslušenstvo

Kuchynský robot KENWOOD KVL8400S CHEF XL TITANIUM + ZDARMA: KENWOOD KAX 644ME spolu s jeho praktickým vybavením zastane celý rad úloh a funkcií. Hladké cesto vám bezchybne vymieša hnetací hák aj miešacia metla. Do výbavy samozrejme patrí balónová metla, bez ktorej sa nezaobídete, ak chcete mať stále k dispozícii tú najlepšiu šľahačku. Kuchynský robot s mixérom sa stane verným pomocníkom, ak holdujete koktailom a zdravým smoothies. Priaznivci poctivej sekanej či fanúšikovia údenín s radosťou privítajú kuchynský robot s mlynčekom na mäso spoločne s nadstavcom na utláčanie klobás, párkov aj jaterníc. Na základe takto kompletného príslušenstva kuchynský robot KENWOOD zastane prácu za niekoľko iných prístrojov, je teda znateľnou úsporou miesta v kuchyni aj vášho času.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, K metla, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso
Objem misy 6,7 l

Vlastnosti

Príkon 1 700 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 6
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 28,5 cm
Šírka 38 cm
Výška 35,6 cm
Hmotnosť 10,4 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  KEKR002bun
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07