Obnoviť stránku

KENWOOD KVL8400S CHEF XL TITANIUM + ZDARMA: KENWOOD KAH 740 PL

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD KVL8400S CHEF XL TITANIUM + ZDARMA: KENWOOD KAH 740 PL

Všestranný kuchynský robot KENWOOD KVL8400S CHEF XL TITANIUM + ZDARMA: KENWOOD KAH 740 PL je vybavený mnohými potrebnými funkciami, preto je ideálnym pomocníkom do každej kuchyne. Kvalitný motor s príkonom 1700 W sa práce nebojí a zvládne aj ťažké suroviny. Výkon motora je možné prakticky navoliť v rozpätí 6 rýchlostných úrovní. Misa z antikora so slušným objemom 6,7 l v kombinácii s tzv. planetárnym miešaním vie vymiešať ľahšie aj ťažké cestá s úplnou gráciou. Z pohľadu trvanlivosti určite oceníte, že kuchynský robot má kovové prevodné súčasti. Rozhodne sa vám zapáči aj obsiahle príslušenstvo, v ktorom objavíte: miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, K metla, balónová metla, flexi metla, mixér a mlynček na mäso.

Kuchynský robot a jeho podstatné vlastnosti KENWOOD KVL8400S CHEF XL TITANIUM + ZDARMA: KENWOOD KAH 740 PL

  • Materiálom plášťa robota je nerez a plast
  • Perfektné spracovanie cesta pomocou planetárneho miešania
  • Luxusná antikorová misa s veľkosťou 6,7 l
  • Robot na cesto má tiež: tlačidlo pulse (turbo) a plynulá regulácia otáčok
  • Príkon je 1700 W
  • Hmotnosť: 10,4 kg
  • Rozmery: v. 356 mm × š. 380 mm × h. 285 mm
  • Súčasťou príslušenstva je miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, K metla, balónová metla, flexi metla, mixér a mlynček na mäso

Kuchynský robot KENWOOD KVL8400S CHEF XL TITANIUM + ZDARMA: KENWOOD KAH 740 PL – príslušenstvo

Kuchynský robot KENWOOD KVL8400S CHEF XL TITANIUM + ZDARMA: KENWOOD KAH 740 PL spolu s jeho praktickým vybavením použijete pri príprave a chystaní všetkých možných pokrmov. S hnetením cesta si výborne poradí hnetací hák či miešacia metla. V príslušenstve nesmie chýbať balónová metla, s ktorou pripravíte priateľom dokonalú penu, suflé aj šľahačku. Kuchynský robot s mixérom sa stane verným pomocníkom, ak ste si zvykli na domáce koktaily a smoothies. Konzumenti poctivých hamburgerov či stravníci údenín zaručene nenechajú ležať v kúte kuchynský robot s mlynčekom na mäso a nadstavec na plnenie klobás. Vďaka širokému príslušenstvu kuchynský robot KENWOOD úplne zastane prácu za niekoľko ďalších prístrojov, preto s ním ušetríte miesto na kuchynskej linke aj čas.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, nadstavec na plnenie údenárskych produktov, hnetací hák, K metla, balónová metla, flexi metla, mixér, mlynček na mäso
Objem misy 6,7 l

Vlastnosti

Príkon 1 700 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 6
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 28,5 cm
Šírka 38 cm
Výška 35,6 cm
Hmotnosť 10,4 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  KEKR002bun2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19