Obnoviť stránku

KENWOOD KVL8320S

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD KVL8320S

Viacúčelový kuchynský robot KENWOOD KVL8320S ponúka široké spektrum funkcií a stane sa tak vaším nepostrádateľným pomocníkom v kuchyni. Silný motor s príkonom 1700 W nemá strach ani z ťažších surovín. Misa z kvalitného antikora so slušnou veľkosťou 6,7 l v súlade s tzv. planetárnym miešaním prináša perfektný výsledok pri spracovaní ľahkých aj ťažkých ciest. V otázke trvanlivosti oceníte fakt, že tento robot na miesenie cesta stavil na vnútorné diely z pevného kovu. Veľkým plusom je aj bohaté príslušenstvo, do ktorého patrí: miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy, K metla, balónová metla, flexi metla, mixér, Špachtľa, Nádoba a Šľahacia metla.

Kuchynský robot a jeho základné parametre KENWOOD KVL8320S

  • Hlavným materiálom je antikoro
  • Planetárny pohyb je ideálny na starostlivé premiešanie
  • Luxusná antikorová misa s veľkosťou 6,7 l
  • Miesič cesta má tiež: tlačidlo pulse (turbo), plynulá regulácia otáčok, šľahanie, miesenie a hnetenie
  • Príkon je 1700 W
  • Hmotnosť: 10,4 kg
  • Rozmery: v. 356 mm × š. 380 mm × h. 285 mm
  • Súčasťou príslušenstva je miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy, K metla, balónová metla, flexi metla, mixér, Špachtľa, Nádoba a Šľahacia metla

Kuchynský robot KENWOOD KVL8320S – príslušenstvo

Kuchynský robot KENWOOD KVL8320S spolu s jeho príslušenstvom sa dá použiť úplne variabilne na prípravu rôznych pokrmov. Výborné cesto vám vymieša hnetací hák a miešacia metla. Do výbavy patrí aj balónová metla, vďaka ktorej už budete mať v zásobe vždy lahodnú domácu šľahačku. Kuchynský robot s mixérom je vítaným pomocníkom, ak často mixujete rôzne koktaily či smoothies, ale aj kaše či polievky. Vzhľadom k tejto veľkorysej výbave robot na cesto KENWOOD dokáže urobiť prácu hneď za niekoľko spotrebičov naraz, preto vďaka nemu usporíte financie aj priestor.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, priehľadný kryt misy, K metla, balónová metla, flexi metla, mixér, Špachtľa, Nádoba, Šľahacia metla
Objem misy 6,7 l

Vlastnosti

Príkon 1 700 W
Spôsob miešania Planetárne
Funkcie Šľahanie, Miesenie, Miesenie
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok, Celokovové telo, Automatické recepty

Materiál

Materiál plášťa Nerez
Materiál vnútorných prevodov Kov

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 28,5 cm
Šírka 38 cm
Výška 35,6 cm
Hmotnosť 10,4 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  KENKR499
Produktové číslo:  0W20011127
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06