Obnoviť stránku

KENWOOD KVL4220S CHEF XL + ZDARMA: KENWOOD KAX 400PL

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD KVL4220S CHEF XL + ZDARMA: KENWOOD KAX 400PL

Multifunkčný pomocník do kuchyne

Kuchynský robot KVL 4220. S bol navrhnutý tak, aby vám maximálne uľahčil každodenné varenie a pomohol vám pripraviť chutné pokrmy, s ktorými potešíte celú rodinu. Elegantná kovová konštrukcia a výkonný 1200W motor si hravo poradí s každou kuchársku výzvou a bude vám slúžiť dlhé roky.


Kľúčové vlastnosti kuchynského robota KENWOOD KVL 4220. S

  • celokovový dizajn
  • Nerezová XL misa s objemom 6,7 litrov
  • Výkon 1200 W
  • 6 rýchlostných stupňov
  • Pozvoľný nárast otáčok
  • pulzné funkcie
  • Jednotlivé časti možno umývať v umývačke riadu
  • Mlynček na mäso, strúhadlá a mixér
  • bohaté príslušenstvo

KENWOOD KVL4220S CHEF XL ponúka precízne ovládanie rýchlosti

Kapacita nerezovej XL misy činí 6,7 l, takže robot zastane aj veľké víkendové varenie a pečenie. Kenwood KVL 4220. S disponuje 6 rýchlostnými stupňami s pozvoľným nárastom otáčok, takže sa nemusíte báť, že vám obsah nádoby vytečie von. K dispozícii je tiež pulzná funkcia, ktorá v okamihu vyvinie maximálnu rýchlosť, čo uvítate predovšetkým pri mixovaní v prídavnom mixéri.


Kvalitné nástavce pre každú úlohu

Súčasťou balenia sú tri špeciálne metly, ktoré si hravo poradí so špecifickými úlohami. S K-metlou, ktorá dosiahne do všetkých častí pracovnej misy, ľahko pripravíte ľahká cesta. Pomocou špeciálne tvarované balónové metly vymiešame perfektné zliatinové cesta a dokonalý sneh z bielkov. Špirálový hák je zase ideálny pre spracovanie tuhého chlebového cesta.


KENWOOD KVL4220S CHEF XL všetko dokonale namelie i nastrúha

Súčasťou balenia robota KENWOOD KVL4220S CHEF XL je kovový mlynček na mäso, ktorý je vybavený 3 mlecími disky pre jemné, stredne hrubé a hrubé mletie. Je ideálny nielen pre spracovanie mäsa, ale aj zeleniny na prípravu základov do omáčok, gulášov a pod. Ďalším príslušenstvom sú kovová bubienková strúhadla s 5 nástavcami s rôznou hrubosťou, pomocou ktorých ľahko nastrúhate ovocie, zeleninu, orechy, syry či čokoládu.


ThermoResist mixér

Sklenený mixér ThermoResist s objemom 1,6 l je vyrobený z odolného borosilikátového skla, ktoré odoláva teplotným šokom. V mixéri môžete bez obáv mixovať horúcej polievky priamo z platne, alebo drviť ľad. Špeciálne nože Blend-X sú zostavené tak, aby si poradili s každým úlohou od ľadu cez orechy až po hladkej smoothies.


Viac ako 20 voliteľných nástavcov

K robote KENWOOD KVL4220S CHEF XL je možné dokúpiť viac ako 20 ďalších nadstavcov, ktoré z neho vytvoria prvotriedneho multifunkčného pomocníka. Vyberať môžete z nástavcov na odšťavovanie, krájanie kociek, prípravu domácich cestovín, zmrzliny apod.


Obsah balenia KENWOOD KVL4220S CHEF XL

  • hnetací hák
  • balónová metla
  • Metla v tvare K
  • Sklenený ThermoResist mixér
  • Kovový mlynček na mäso s tromi nástavcami
  • Kovová strúhadlá s piatimi nástavcami
  • Krájač kociek KENWOOD KAX 400 PL

Krájač kociek KENWOOD KAX 400 PL

Krájač kociek Kenwood KAX 400 PL skvele doplní kuchynského robota a rozšíri tak jeho funkcie. S týmto pomocníkom totiž ľahko a rýchlo pripravíte kocky o veľkosti 10 × 10 mm. Krájač vám tak nachystá šalát, zeleninu do polievky alebo kocky syra či salámy pre návštevu. Jeho súčasťou je nerezový krájací disk, ktorý odvedie precíznu prácu.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko

Príslušenstvo

Objem misy 6,7 l

Vlastnosti

Príkon 1 200 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 6
Funkcie Šľahanie, Miesenie, Miesenie
Vlastnosti Celokovové telo, Automatické recepty

Materiál

Materiál plášťa Nerez

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 28 cm
Šírka 38,5 cm
Výška 34,5 cm
Hmotnosť 7,66 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  KEKR008bun3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18