Obnoviť stránku

KENWOOD KAH 647PL

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD KAH 647PL

Rozšírte svoje možnosti varenia s robotom Kenwood. Pokiaľ ho už doma máte, kúpte si k nemu príslušenstvo Kenwood KAH647PL, vďaka ktorému počas niekoľkých sekúnd nakrájate, nasekáte a spracujete zeleninu, presne podľa svojich predstáv. Pripraviť si tak môžete svoj obľúbený šalát, omáčku či dip. Tento food procesor vám ušetrí veľa času a zároveň zabezpečuje precíznosť. Zahŕňa nádobu z kvalitného materiálu, antikorové sekacie nože a 6 antikorových strúhacích diskov. Rýchlo a ľahko tak budete mať suroviny nakrájané na silné či tenké plátky, alebo si môžete zvoliť jemné či hrubé strúhanie. Príslušenstvo Kenwood KAH647PL je kompatibilné s robotmi Kenwood Chef, Major, Chef Senca a Chef XL Senca.

Kľúčové vlastnosti food procesora KAH647PL

  • Objem nádoby je 2,4 l
  • Príslušenstvo je kompatibilné s robotmi Kenwood Chef, Major, Chef Senca a Chef XL Senca
  • Hmotnosť food procesoru je 1,4 kg
  • Rozmery príslušenstva sú 19, 5 × 20 × 18 cm

Kvalitné spracovanie a jednoduchá obsluha

Základom súpravy KAH647PL je nádoba z netrieštivého materiáliu Tritan. Je to vysoko odolný a inovatívny materiál, ktorý má dlhú životnosť a bez obáv ho môžete dávať do umývačky riadu. Nádoba disponuje širokým plniacim otvorom a dvojitým zatláčadlom pre pohodlné vkladanie surovín. Bezpečnú manipuláciu zaistí robustné kovové držadlo.

Kód:  DELCT236
Produktové číslo:  KAH647PL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06