Obnoviť stránku

KENWOOD HDP 304 WH

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD HDP 304 WH

Výkonnejší ako kedykoľvek predtým

Hľadáte mimoriadne výkonného a silného pomocníka do kuchyne, ktorý vám pomôže s prípravou lahodných polievok, omáčok, koktailov, dezertov či dipov?  Tyčový mixér KENWOOD HDP 304 WH určený práve pre vás! Tento model vychádza z úplne novej generácie mixérov Triblade, a preto je až o 14 % silnejší, výkonnejší a rýchlejší, než bol kedykoľvek predtým. S dômyselne navrhnutým nerezovým príslušenstvom budete môcť s ním krájať, sekať a mixovať ovocie i zeleninu za krátky čas a takmer bez námahy.
Dômyselne navrhnutá hlavica disponuje tromi ostrými nožmi, ktoré sú zasadené v troch rôznych úrovniach tak, aby si poradili aj s tými najtvrdšími surovinami. Inovatívne tvarovaná rukoväť s protišmykovým materiálom SureGrip vám umožní úplne komfortné a bezpečné mixovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Až o 14% výkonnejší motor
  • Základné rýchlosti + funkcia Turbo
  • Nerezové príslušenstvo možno umyť v umývačke
  • Špeciálne tvarovaná rukoväť pre pohodlné zaobchádzanie
  • S povrchovým materiálom SureGrip nebude rukoväť v ruke nikdy kĺzať

Pohodlné ovládanie a praktické príslušenstvo

Jednou z hlavných predností je 800 wattový výkon, ktorý sa dá regulovať pomocou tlačidiel umiestnených na rukoväti. Zvoliť si môžete základnú rýchlosť alebo funkciu TURBO, s ktorou dokážete jednoducho rozmixovať zmrznuté ovocie a koreňovú zeleninu. Poteší vás aj bohaté príslušenstvo, ktorého súčasťou je balónová šľahacia metla, vysoká mixovacia nádoba s objemom 0,75 litra aj unikátny nadstavec Soup XL, ktorý je učený pre mixovanie priamo v hrnci.

Údržba

Nespornou výhodou je nenáročné čistenie a údržba. Všetko príslušenstvo je vyrobené z kvalitných a nepriľnavých materiálov, ktoré možno jednoducho vybrať a umyť v umývačke riadu.
Parametre a špecifikácia:
Výkon:
800 W
Materiál nádoby:
Plast
Materiál základne:
Plast
Vybavenie:
Mixovacia nádoba 0,75 litra
Šľahacia balónová metla
XL nadstavec pre mixovanie v hrnci

Rozmery:
7,3 × 7,3 × 42 cm
Hmotnosť:
1,574 kg
Farba:
Biela

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Mixovanie

Príslušenstvo

Príslušenstvo Mixovacia nádoba, Šľahacia metla

Rýchlosť

Počet rýchlostí 1
Kód:  EAV4205b
Produktové číslo:  HDP304WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11