Obnoviť stránku

KENWOOD Chef XL Sense KVL6040T

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD Chef XL Sense KVL6040T

Výkonný celokovový kuchynský robot vám dokáže uľahčiť prácu pri príprave skvelých pokrmov. Zaiste oceníte plynule nastaviteľné rýchlosti, pulznú rýchlosť alebo jemné premiešanie cesta. Pomocou planetárneho pohybu sú pri mixovaní suroviny dôkladne premiešané čím je dosiahnuté dokonalého výsledku. K dispozícii je aj mlynček na mäso, kovové bubienkové strúhadlo s 5 nástavcami a metly na šľahanie a miesenie. Robot je vybavený extra veľkou nerezovou pracovnou misou s objemom 6,7 l. Určite tiež uvítate ľahkú údržbu, kedy jednotlivé časti stačí jednoducho rozobrať a umyť pod tečúcou vodou alebo v umývačke. Zjednodušte si prípravu a varenie s týmto praktickým robotom Kenwood.

Hlavné přednossti

  • Extra veľká nerezová misa
  • Nastaviteľné rýchlosti
  • 5 nástavcov
  • Ľahká údržba
  • Planetárny pohyb mixovanie
  • Dizajnový povrch z brúseného alumínia a nerezovej ocele

Skvelé výsledky

Pomocou inteligentného ovládania rýchlosti máte zaistené, že bude vždy všetko perfektne premiešané, rozhnietené, rozmixované, nastrúhané a rozomleté. Pozvoľný štart a postupný nárast otáčok motora redukuje rozstrek surovín z misy a výkonný 1200W motor s pokročilou funkciou prispôsobenie sa záťaži pozná, kedy je potrebné znížiť výkon, aby sa nezadrel motor. Ovládanie ramena robota je veľmi jednoduché pomocou páčky. Rameno sa dvíha veľmi jednoducho a je istené bezpečnostnou poistkou, ktorá zaistí, že sa robot okamžite vypne, akonáhle je rameno zdvihnuté.

Prístroj je vybavený radom nástavcov ako sú napr. K-metla, balónová šľahacia metla, hnetací hák, mlynček na mäso s tromi mlecími diskami a nástavcami na prípravu domácich klobás alebo bubienkové strúhadlo s 5 nástavcami na jemné a hrubé strúhanie či krájanie. Pretvorte si svoj robot na multifunkčný stroj s ktorým jednoducho pripravíte napr. domáce cestoviny, ovocné a zeleninové džúsy, nameliete si čerstvé mäso, uhnetiete cesto, nastrúhate si rôzne ingrediencie a oveľa viac. To všetko na jednom univerzálnom prístroji.

 

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, K metla, balónová metla, mlynček na mäso

Vlastnosti

Príkon 1 200 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 6
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok

Materiál

Materiál plášťa Nerez

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 29,5 cm
Šírka 41 cm
Výška 35 cm
Hmotnosť 9,7 kg

Farba

Farba Antikoro
Kód:  EAV3012c
Produktové číslo:  KVL6040T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19