Obnoviť stránku

KENWOOD BLP 610 WH

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD BLP 610 WH

Mixér Kenwood je určený pre všetkých vyznávačov krémových polievok, lahodných smoothie či ľadových drinkov, a nielen pre vás. S príkonom 800 W si bez problémov pripravíte svoj obľúbený pokrm v sklenenom džbáne s objemom 1,6 litrov. Táto nádoba je zároveň odolná voči teplotným šokom a ľahko umývateľná. Vďaka tomu môžete bleskovo pripraviť takmer čokoľvek od horúceho predjedla po ľadovú zmrzlinu z lesných plodov. Technológia viacúrovňových nožov vám zaistí naozaj dokonalé rozmixovanie potravy.

Kľúčové vlastnosti

  • Sklenený džbán s objemom 1,6 litra
  • Technológia, ktorá odolá teplotným šokom
  • Viacúrovňové nože zaisťujúce dokonalé mixovanie
  • Tri prednastavené programy

Nenahraditeľný pomocník v kuchyni

Tri prednastavené programy na polievku, drvenie ľadu a oplach zaistia oveľa jednoduchšie a intuitívnejšie ovládanie. Vedzte, že po náročnom dni nie je nič lepšie, ako koktejl z plodov vašej záhradky. Vďaka svojmu príkonu rozmixujete zeleninu tak dobre, že vaše telo dostane potrebnú dávku živín, vlákniny a vitamínov, ktorú by ste nikdy neboli schopní poňať prostredníctvom inak upravenej stravy. V neposlednom rade sa tento produkt stane vaším verným pomocníkom pri drvení ľadu, a to spôsobí, že vaši priatelia, sa k vám budú vždy radi vracať na divoké večierky plné vynikajúcich kokteilov.

Parametre a špecifikácie:
Príkon: 800 W
Základňa z odolného plastu
Biela farba
Drtenie ľadu
Počet rýchlostí: 3
Objem nádobky: 1,6 l
Materiál nádoby: sklo
Výška: 37 cm
Šírka: 18,5 cm
Hĺbka: 16,5 cm
Hmotnosť: 3,8 kg 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vhodné pre Drvenie ľadu
Kód:  EAV4201q
Produktové číslo:  BLP610WH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09