Obnoviť stránku

VisionBook 8Wi

4,4 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

VisionBook 8Wi

Multifunkčná elegancia


Elegantný a cenovo dostupný tablet s výkonným hardware na všetku multimediálnú činnosť. Čierne telo ukrýva dostatočný výkon, ktorý vám umožní plynulú prácu aj zábavu s tabletom VisionBook. Hranie hier aj prehliadanie internetu bude príjemné vďaka multidotykovému 8" displeju s jemným rozlíšením 1280 × 800. Tablet sa tak stane vaším príjemným spoločníkom na cestách aj pri surfovaní na internete alebo sledovaní filmov v pohodlí domova.
 

Vysoký výkon


Tablet je vybavený operačným systémom Microsoft Windows 8.1, ktorý možno prepínať medzi českou, slovenskou a anglickou lokalizáciou. Výkon zaisťuje štvorjadrový procesor Intel Atom Z3735G s frekvenciou 1,8 GHz, ktorému sekunduje grafický akcelerátor Intel HD Graphics. Dostatok priestoru na uloženie vašich dát a aplikácií zaistí interná flash pamäť s kapacitou 16 GB a ďalšie rozšírenie je možné dosiahnuť použitím micro SD karty s kapacitou až 64 GB.

Pohodlná komunikácia


Svoje zážitky z ciest zachytíte 2Mpx fotoaparátom a na komunikáciu s priateľmi poslúži predná webkamera. Samozrejmosťou je prítomnosť Wi-Fi modulu, ktorý podporuje pripojenie k sieťam 802.11 b/g/n. Skvelou vlastnosťou je funkcia USB OTG, ktorá umožní prepojiť tablet s iným zariadením a nabíjať tak napríklad mobilný telefón cez USB pomocou tabletu alebo pripojiť váš flash disk.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 8 "
Maximálne rozlíšenie 1280 × 800 px

Procesor

Typ procesora Intel Atom
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

Výbava

Výbava Čítačka pamäťových kariet
Webkamera 0,3 Mpx

Hmotnosť

Hmotnosť 0,39 kg

Rozhranie

Dátové Micro USB
Grafické výstupy Mini HDMI
Audio Výstup na slúchadlá
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 215 mm
Hĺbka 123 mm
Kód:  VB0311a
Produktové číslo:  UMM200V8W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09