Obnoviť stránku

Toshiba Satellite Pro R50-B-11C

4,6 16 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Toshiba Satellite Pro R50-B-11C

Firemný notebook za rozumnú cenu

Toshiba Satellite Pro R50 je cenovo dostupný notebook v šasi s jemne brúsenou čiernou textúrou, ktorý znižuje zanechávanie nepekných odtlačkov. Je vhodný pre malé a stredne veľké podniky , Ktorým postačí pracovanie či prehliadanie internetu v niekoľkých oknách a nevyžadujú hranie hier a ocenia najrôznejšie zabezpečovacie funkcie . Notebook vám poskytne plnohodnotnú klávesnicu s numerickou časťou, nadštandardný antireflexný displej s 15,6 " rozlíšením HD Ready a výdrž na batériu až 7,5 hodiny.

Spoľahlivá konektivita i multimédiá

Pre prehrávanie filmov alebo tvorenie záloh je k dispozícii multiformátová DVD vypaľovacia mechanika . Ako úložisko dát tu figuruje pevný disk s kapacitou 500 GB a 7200 otáčkami/min. Nezabudlo sa na pripojenie do siete káblom alebo bezdrôtovou technológiou WiFi štandardu AC a videohovory uskutočníte cez HD webkameru. Digitálne fotografie určite ocenia čítačku kariet pre najčastejšie používané formáty kariet SD a MMC. Mobilný nadšenci naopak uvítajú bezdrôtový Bluetooth 4.0 pre jednoduchú synchronizáciu a nechýba ani rýchle rozhranie USB 3.0 . Ak vaše oko zatúži po väčšej uhlopriečke obrazu, potom oceníte HDMI konektor, ktorým notebook pripojíte, napríklad k televízii.

Nadštandardná odolnosť a bezpečie

Satellite Pro R50 úspešne prešiel kombináciou testov vibrácií, tepelného žiarenia, náhodných pádov a tlaku - HALT, ktoré vykonáva nezávislý nemecký skúšobný inštitút TÜV Rheinland. Ochrana dát je zabezpečená 3D HDD senzorom, ktorý v prípade náhleho nárazu či pádu v okamihu zaparkuje hlavičky disku. K dispozícii je tiež správca Toshiba Cloud Client Manager , Ktorý umožňuje užívateľom vzdialene dohliadať aj prevziať kontrolu nad notebookom. A to online, v reálnom čase pomocou štandardného webového prehliadača a bez nutnosti investície do serverov a příslušeného softvéru pre správu, čo je ideálne riešenie pre malé a stredne veľké firmy.

Solídny výkon

Slušný výkon podáva procesor Intel Core i3 4005 z radu Haswell v kombinácii so 4 GB operačnou pamäťou. Integrovaná grafika Intel HD Graphics 4400, ktorá zdieľa púzdro s procesorom, si hravo poradí s grafickými prezentáciami a zvládne aj plynulé prehrávanie filmov. Jej výkon stačí aj na hranie starších a menej náročných hier. Výrobca ponecháva u tohoto notebooku možnosť voľby operačného systému, pretože ho dodáva s licenciou pre Windows 7 Professional. Rovnako ako pre najnovší Windows 8.1 Pro.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i3
Modelové označenie procesora Intel Core i3 4005U Haswell
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Operačný systém

Operačný systém Windows 7 Professional

Pevný disk

HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 720 px

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 7,35 h

Hmotnosť

Hmotnosť 2,3 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a

Rozmery

Šírka 379 mm
Hĺbka 258 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NV352a3c
Produktové číslo:  PSSG0E-00P00PCZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09