Obnoviť stránku

Toshiba Satellite C50-A-14G černý (SK verze)

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Toshiba Satellite C50-A-14G černý (SK verze)

Notebooky radu Satellite C50-A sú navrhnuté ako cenovo dostupné, výkonné a mobilné prístroja. Model 14G k tomu predurčujú kompaktné rozmery a nízka hmotnosť 2,3 kg . O rýchlu odozvu sa postará 4GB operačná pamäť a slušne výkonný procesor Intel Celeron 1005M z rady Ivy Bridge, ktorý bude poháňať operačný systém presne podľa vášho výberu. Aby ste mali všetky svoje obľúbené filmy, hudbu, hry a ďalšie súbory na jednom mieste, disponuje notebook pevným diskom s kapacitou 500 GB . Lítium-iónová batéria zaručí dostatočnú výdrž okolo 3,5 hodín .
Ďalším plusom je veľký 15,6 "displej s LED podsvietením a rozlíšením HD ready , Ktorý vám vďaka prepracovanej technológii TruBrite zaistí intenzívnu a verne podanej farby pre čo najlepší pôžitok zo sledovania filmov či hranie hier. Ani hudobný fajnšmekri neprídu skrátka - neuveriteľne podmanivý zvuk, hlboké basy a inteligentné nastavovanie úrovne hlasitosti zaisťujú kvalitné stereofónne reproduktory vylepšené technológiou HD Audio .
V dnešnej dobe je podstatným kritériom mobility aj schopnosť bezdrôtovej komunikácie. Tento notebook všetkým týmto potrebám vyhovuje do najmenšieho detailu. Bezdrôtovú synchronizáciu s mobilnými zariadeniami zabezpečí rozhranie Bluetooth 4.0 . Samozrejmosťou je príjem Wi-Fi signálu so sieťovou podporou všetkých hlavných štandardov 802.11 b/g/n. Externé zariadenie je možné pripájať do jedného z troch USB (1krát 3.0, 2krát 2.0) portov. Ak zatúžite vychutnať si multimediálny obsah vo väčšom, port HDMI umožní prepojenie s TV v HD kvalite.
Pre dokonalú komunikáciu s vašimi blízkymi slúži integrovaná HD webová kamera - Nahrávajte videá vo vysokom rozlíšení a užívajte si videohovory s rodinou či priateľmi v tej najlepšej kvalite. Kamera je navyše vybavená mikrofónom s funkciou potlačenia šumu, takže zvuk za obrazom rozhodne zaostávať nebude. Toshiba Satellite C50-A-14G - je notebook moderného a štýlového dizajnu, ktorý ponúka všetko, čo potrebujete pre svoju prácu i zábavu.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Pomer strán 16:9
Typ panela TN
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Celeron
Frekvencia procesora 1,9 GHz (1 900 MHz)
Cache procesora 2 MB
Funkcie procesora Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)
Celkový počet slotov

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Pevný disk

Rozhranie disku Serial ATA I
HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika
Webkamera 0,9 Mpx

Batéria

Maximálna výdrž batérie 3,43 h

Hmotnosť

Hmotnosť 2,3 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 380 mm
Hĺbka 242 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NV230bsk
Produktové číslo:  PSCG8E-02600CSK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18