Obnoviť stránku

Toshiba Portégé Z30-A-19L kovový

3,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Toshiba Portégé Z30-A-19L kovový

Vysoký výkon a mobilita sú hlavnými prednosťami ultrabooku Toshiba Portégé Z30-A-19L. Vysoko odolné telo z pevnej horčíkovej zliatiny spĺňa prísne testy HALT, ktoré simulujú 3-ročné používania. Testy preukázali aj odolnosť pádu z výšky 76 cm alebo pri poliatí tekutinou, čím je Portégé Z30-A-19L skvele pripravený na extrémne používanie. Displej 13,3 " poskytne perfektný obraz aj za slnečných dní vďaka antireflexnej povrchovej úprave . Hoci sa jedná o pracovný nástroj pre profesionálov, s rozlíšením Full HD a pomerom strán 16: 9, si môžete užiť aj chvíle oddychu, napríklad  u obľúbeného filmu.
Výkonný procesor Intel Core i7 ponúka spracovanie 4 vlákien naraz pri frekvencii 2 GHz s funkciou automatického pretaktovania Intel Turbo Boost sa však dostane až na 3,1 GHz. Okrem vysokého výkonu a spoľahlivosti je výhodou, veľmi nízka spotreba, vďaka ktorej vám notebook na jedno nabitie vydrží až 10 hodín. A bez obmedzenia môžete pracovať celý deň. Na dáta čaká luxusných 256 GB voľného miesta na SSD disku. S jeho rýchlosťou a odolnosťou proti otrasom, je perfektnou voľbou pre cestovné notebooky.
Portégé Z30-A sa dodáva s predinštalovaným operačným systémom Windows 7 Professional . V balení nájdete aj priložené DVD médium s Windows 8.1 Pro . Stačí sa  len rozhodnúť, akú verziu budete používať. Ovládanie obidvoch systémov je veľmi intuitívne a vďaka ergonomickej klávesnici s podsvietenými tlačidlami vašu prácu neobmedzí ani slabé okolité osvetlenie. K pohodlnej práci prispieva aj veľký touchpad a AccuPoint. Ak skôr preferujete klasickú klávesnicu a myš, potom iste oceníte možnosť pripojenia dokovacej stanice , ktorá ultrabook rozšíri o celý rad portov, a v nich stále zapojenej periférie. Po príchode do kancelárie stačí vaše prenosné zariadenie pripojiť cez dokovací konektor a všetko je na prácu pripravené.
Štandardom je  pripojenie k internetu pomocou WiFi , bezdrôtové prepojenie s ďalšími zariadeniami technológiou Bluetooth a nechýba ani 3G/LTE modem . Webkamera s Full HD rozlíšením poskytne verný obraz pri videokonferencii. Vysokú rýchlosť prenosu dát sľubujú porty USB 3.0 . Nechýba ani možnosť pripojenia externého monitoru alebo aj televízie pomocou HDMI . Pri prezentáciách môžete oslniť aj bezdrôtovým prenosom obrazu s technológiou WiDi . Ako správny profesionál, myslí ultrabook aj na zabezpečenie. K dispozícii máte čítačku odtlačkov prstov a o ochranu dát na disku, sa postará funkcia TPM.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 13,3 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 4510U Haswell
Frekvencia procesora 2 GHz (2 000 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,1 GHz (3 100 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Operačný systém

Operačný systém Windows 7 Professional

Pevný disk

SSD kapacita 256 GB (0,26 TB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, TrackPoint, SIM karta
Webkamera 2 Mpx

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 9,8 h

Hmotnosť

Hmotnosť 1,2 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN), 3G modem
Audio Combo Audio Jack
Ďalšie rozhrania Dokovací konektor
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 316 mm
Hĺbka 227 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NV138a2p
Produktové číslo:  PT243E-08405SCZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12