Obnoviť stránku

Sony VAIO Fit 15E bílý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sony VAIO Fit 15E bílý

Štýlový notebook, ktorý bude budiť pozornosť všade, kde ho vytiahnete. Minimalistický dizajn zaisťuje pohodlné používanie a vďaka rýchlemu procesor generácie Haswell s vami bude notebook držať krok aj v náročnejších aplikáciách a umožní vám vychutnávať si naplno zábavu kdekoľvek na cestách. Multimediálne požitky umocňuje 15,5 "HD Ready displeja špičkovýzvuk s technológiou CLEARAUDIO +. Nadštandardnú výbavu dopĺňa NFC čip pre rýchle bezdrôtové prenosy.


Dôkladnosť, kvalita a štýl

Unikátny notebook Sony VAIO je všetkým, len nie priemerným. Ponúka dostatočný výkon, mobilitu a veľa prvotriednych funkcií a vybavenia, ako je napríklad veľká obrazovka s jemným HD Ready rozlíšením alebopriestranný touchpad perfektný ako pre prácu, tak pre zábavu. Minimalistický dizajn navrhnutý s dôrazom na čistý vzhľad bez prekážajúcich káblovzaisťuje pohodlné používanie a vďaka oblým rohom sa notebook VAIO ľahko vkladá a vyníma z puzdra či tašky.


Moderná výbava

Všetky zábavné aj pracovné činnosti zvládneterýchlo a bez zbytočného čakaniavďaka rýchlemu dvojjadrovému procesoru modernej generácie Haswell.Jeho nároky na energiu sú dokonca tak minimálne, že vám ultrabook bude k dispozícii až 5 hodín bez nutnosti vytiahnuť napájací adaptér. S grafickou kartou Intel HD Graphics bude prehrávanie HD videí a všetky grafické vychytávky systému Windows 8.1 ešte plynulejšie.


Stvorený pre multimédiá

Inžinieri firmy Sony dokázali vytvoriť perfektný displej pre sledovanie HD obsahu. Sledujte filmy, chatujte s priateľmi pomocou webkamery, prechádzajte si vaše obľúbené internetové stránky a oveľa oveľa viac na 15,5 "displeji s HD Ready rozlíšením. LED podsvietenie navyše zdokonaľuje farebné podanie, zvyšuje kontrast ak tomu všetkému spotrebováva minimum energie.


Zvuk ako v kine

Užívajte si multimediálnu zábavu so všetkým a poriadne. Špeciálna technológia CLEARAUDIO + vylepšuje zvukovú stránku notebooku VAIO a povyšuje tak všetky filmy, hudbu aj hry na vyššiu úroveň ako u konkurencie. S unikátnymi technológiami pre spracovanie zvuku si môžete zapnúť dynamické basy a výšky s čo najmenším skreslením pre nerušené a jedinečné zážitky z každého sledovanie videí a počúvania hudby.


Systém neobmedzených možností

Rýchlo sa dostanete k veciam, ktoré máte radi a behom niekoľkých sekúnd nájdete obrázky a získajte z inovatívneho operačného systému Microsoft Windows 8.1 maximum. Rýchly štart a bleskové spúšťanie všetkých aplikácií vám umožní pracovať maximálne efektívne. Dlaždicové plochu s aktívnymi prvkami si veľmi rýchlo obľúbite pre jej prehľadnosť a praktickosť a na portáli Windows Store nájdete všetky potrebné programy pohromade.

Doplňujúce informácie:
Užívateľské rozhranie:
Podsvietená česká klávesnica (výška zdvihu: 1,5 mm, rozteč: 19 mm)
Numerický blok
Touchpad s podporou gest
Špeciálne tlačidlá: Assist
Ostatné softvér:
VAIO Message Center, PlayMemories Home, VAIO Movie Creator, Imagination Studio, VAIO Edition, Album by Sony, Music by Sony, VAIO Care, VAIO Transfer Support, VAIO Update, VAIO Control Center, Adobe Reader 11, McAfee Internet Security 30-dňová licencie, McAfee Parental Controls, Internet Explorer 11

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,5 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Typ panela TN
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Pentium
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)
Cache procesora 2 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 0,92 Mpx

Batéria

Maximálna výdrž batérie 4,9 h

Hmotnosť

Hmotnosť 2,5 kg

Rozhranie

Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 380,3 mm
Hĺbka 260,8 mm
Kód:  NS045i3g
Produktové číslo:  SVF1532A1EW.CEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09