Obnoviť stránku

MSI GX70 3BE-027CZ

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI GX70 3BE-027CZ

Nekompromisný herný notebook postavený na tom najvýkonnejším, Čo je možné v súčasnej ponuke firmy AMD nájsť. Výkonný štvorjadrový procesor s architektúrou Richlandv kombinácii s ultimátnej diskrétne grafickou kartou si poradí s väčšinou moderných náročných hier na plné detaily. Hitman: Absolution, Far Cry 3 alebo nové Metro: Last Light si užijete v plnej paráde a zažijete neopakovateľný mobilné herný zážitok.Kombinácia rýchleho SSD disku a klasického 1000 GB plotnového diskusa 7200 otáčkami za minútu len ďalej potvrdzujú extrémnosti tohto modelu, ktorý je po všetkých stránkach technologickou špičkou a svojím výkonom prevýši nejeden stolný počítač. K notebooku naviac dostanete plnú hru Crysis 3, Ktorej DirectX 11 grafika vás doslova vezme dych. Notebook je dodávanýspolu s operačným systémom Microsoft Windows 8.


Sila architektúry GCN v HD 8970


Aktuálne najnovšie architektúra GCN sa firme AMD naozaj podarila. Pri relatívne nízkych prevádzkových nákladoch podáva výkony o desiatky percent vyššie než generácie predchádzajúcej. Použitý model HD 8970 je špičkou portfólia výrobcu a ponúkne nekompromisný výkon pre hranie tých najnáročnejších hier. 1280 stream procesorov disponuje na tak malý čip až neuveriteľnými schopnosťami, medzi ktoré patrí hranie na viacerých monitoroch (Eyefinity), Akcelerácia HD videí alebo výpočtov v grafických programoch.

Múdra správa napájania


ProcesorAMD A10-5750 v sebe okrem štyroch jadier ukrýva tiež 384 výpočtových jednotiek integrovaného grafického jadra. To disponuje dostatočným výkonom pre hranie menej náročných hier, ale hlavne sa vďaka omnoho nižšej spotrebe, než v prípade HD 8970,perfektne hodí pre prácu v systéme, sledovanie filmov alebo prehliadanie internetu. Múdra technológia AMD Enduro dokáže medzi grafikami prepínať a vám sa tak za každej situácie dostane potrebného výkonu pri spotrebovaní menšieho množstva energie.

Aj klávesnica môže byť umenie


Špeciálne pre potreby hráčov bol navrhnutý layout klávesnice u notebooku GX70. Trojuholníkové rozvrhnutie najčastejšie používaných klávesov spríjemňuje hranie. Klávesy pre zatáčanie, ručnú brzdu alebo zmenu kamery tak budete mať vždy po ruke. Ďalším vylepšením je presunutie klávesy pre návrat do prostredia systému Windows. Nemôže sa vám tak stať iste známa nepríjemná vec, kedy sa v polke hrania omylom dostanete do systému. Klávesy sa príjemne stláčajú a spätná odozva vás vždy uistí o úplnom stlačení tlačidla. Možnosť stlačení viac tlačidiel naraz len ďalej zlepšuje pôžitok z hrania.

Počujete každý krok a každý hlas


Jedinečný vizuálny zážitok na FullHD displeji s antireflexivním povrchom dopĺňa kvalitný audio. Technológia Sound Blaster Cinema patrí medzi súčasnú špičku a prináša úžasný zvukový zážitok do notebooku GX70. Hudba, filmy, koncerty a hranie hier sa tak dostáva v mobilnej sfére na vyššiu úroveň a kombinácie dvoch reproduktorov a jedného subwoofera vás doslova posadí do kresla.

Vysoká latencia? Nemožné


Sieťová karta Bigfoot sa postará o najmenšiu možnú odozvu online hier. Jej princíp spočíva v rozdeľovaní herných a ostatných tokov dát. Karta uprednostňuje herné pakety, čím nezanedbateľne znižuje odozvu az mušky vám tak neunikne žiadny zloduch. Ostatné spustené aplikácie ako je internetový prehliadač, hlasové konverzácie alebo prebiehajúce sťahovanie sa nezastaví, všetko bude fungovať, ako keby ste žiadnu hru nehrali.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 17,3 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Typ panela TN
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora AMD A10
Modelové označenie procesora AMD A10 5750M
Frekvencia procesora 2,5 GHz (2 500 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,5 GHz (3 500 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Celkový počet slotov

Grafická karta

Počet stream procesorov 1 280×
Ďalšie funkcie Prepínateľná grafická karta, Profesionálna grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty AMD Radeon
Model grafickej karty HD 8970M

Pevný disk

Rozhranie disku Serial ATA I
SSD kapacita 128 GB (0,13 TB)
HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 1 Mpx

Batéria

Kapacita batérie 7 800 mAh
Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 3,9 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 428 mm
Hĺbka 288 mm
Kód:  NB119c
Produktové číslo:  GX70 3BE-027CZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02