Obnoviť stránku

Microsoft Surface Book

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Surface Book

Dnešná doba praje tabletom, ale na nich veľmi často pokrivkáva pohodlné písanie dlhších textov. Nový Microsoft Surface Book sa síce na prvý pohľad tvári ako obyčajný notebook, ale klame svojim telom. Má totiž luxusný displej oddeliteľný od klávesnice. Microsoft Surface Book tak má veľkú šancu sa stať úplnou legendou v hardwarovej oblasti.

Vrcholné zariadenie 2 v 1 priamo od Microsoftu

Microsoft Surface Book prichádza so známym systémom 2 v 1, kedy je displej oddeliteľný od klávesnice a pripojiť naspäť ho môžete pokojne aj otočený o 180 stupňov. Všetko má na svedomí dokonale premyslený kĺb nazvaný Muscle Wire. Na vybratie displeja musíte síce stlačiť tlačidlo, ale vo všetkých ostatných prípadoch drží displej ako pribitý.

Až o 50% rýchlejší ako MacBook Air

Samotný tablet sa rozprestiera na uhlopriečke 13,5" s pôsobivým rozlíšením 3000 × 2000 bodov s jemnosťou 267 ppi. Na ovládanie takto veľkej plochy iste využijete aj pribalený stylus, ktorý dokáže rozoznať až 1024 úrovní tlaku. Povrch displeja je samozrejme plne imúnny voči poškriabaniu.
Vnútri sa nachádza úplne nečakaná výbava v podobe procesorov z najnovšej platformy Intel Skylake, ktoré v rámci rôznych konfigurácií bude dopĺňať aj dedikované grafické jadro od spoločnosti NVIDIA. Ako úložisko poslúži SSD s kapacitou až 1 TB. V oblasti bezdrôtovej konektivity nechýba vôbec nič - WiFi 802.11ac (2 × 2 MIMO) a bluetooth 4.0. Nechýba ani dvojica kamier s rozlíšením 8 Mpx (zadná) a 5 Mpx (predná).
To celé je ukryté v šasi z horčíkovej zliatiny, a preto sa hmotnosť zastavila na iba 728 gramoch.

Hybrid s Windows 10

Výdrž samotného tabletu sa pohybuje iba okolo troch hodín, ale ihneď po vložení do klávesnicového doku vystrelí až na 12 hodín pri prehrávaní videa. Klávesnica obsahuje kvalitné a podsvietené tlačidlá so zdvihom 1,6 mm a veľký touchpad má sklenený povrch, ktorý dokáže snímať až päť dotykov zároveň. Na ľavej strane sú dva porty USB 3.0, čítačka SD kariet, na pravej potom mini Displayport a nabíjací port.

 

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 13,5 "
Pomer strán 3:2
Typ panela IPS
Maximálne rozlíšenie 2880 × 1800 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Modelové označenie procesora Intel Core i5 6300U Skylake

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR4

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Pevný disk

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 5 Mpx

Batéria

Maximálna výdrž batérie 11,76 h

Hmotnosť

Hmotnosť 1,52 kg

Rozhranie

Grafické výstupy Mini DisplayPort
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 312,3 mm
Hĺbka 232,1 mm

Produktový rad

Rad notebooku Microsoft Surface Book
Kód:  CES1a010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04