Obnoviť stránku

Lenovo Yoga Tablet 3 10

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga Tablet 3 10

Lenovo Yoga Tablet 3 10

Yoga Tablet 3 10

Navrhnuté pre maximálny komfort

Niekoľko spôsobov použitia

Niekoľko spôsobov použitia

Pozrite sa na recept na varenie, pozrite sa na sociálne siete, keď budete jesť, alebo sledovať filmy, keď cvičíte. Jedinečný stojan vám umožňuje používať tablety štyrmi spôsobmi . Môžete stavať, položiť, držať alebo dokonca visieť. Jednoducho upravuje aktuálnu aktivitu.

Úžasná rýchlosť pripojenia

Úžasná rýchlosť pripojenia

Rozlíšenie displeja HD na YOGA Tab 3 10 je ideálne pre hranie hier a rýchle surfovanie na internete. Displej prináša neuveriteľný svetelný tok, ktorý vám ponúka skvelý zážitok zo sledovania alebo sledovanie filmov.

Perfektný priestorový zvuk

Perfektný priestorový zvuk

Lenovo YOGA Tab 3 10 ponúka bohatý zvuk domáceho kina, ktorý nenájdete na žiadnej inej tablete. Dve integrované predné reproduktory a technológia Dolby Atmos poskytujú hlasnejší, jasnejší a dynamickejší zvuk.

Otáčanie fotoaparátu

Otáčanie fotoaparátu

Vychutnajte si nový spôsob fotografovania alebo chatovania na Skype s 8MP fotoaparátom, ktorý sa dá otočiť až o 180 °. Okrem toho dokáže rozpoznať vaše výrazy a gestá , čo znamená, že fotografujete len rukou.

Veľká životnosť batérie

Veľká životnosť batérie

Tabuľka YOGA Tab 3 10 trvá až do 18 hodín na jedno nabitie, čo vám umožní používať tablet celý deň a vychutnávať si skvelé funkcie.

Tehnologie AnyPen

Technológia AnyPen

Technológia AnyPen umožňuje ovládať zariadenie rôznymi objektmi . Táto funkcia je užitočná napríklad pri vytváraní rýchlych poznámok.

Kód:  NT211m9g2NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19