Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad T440p 20AW0-090

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad T440p 20AW0-090

Vysoko odolná konštrukcia a armádne testovanie

Odolný zovňajšok a výkonný hardvér robí z Lenovo ThinkPad T440p veľmi silného hráča na poli profesionálnych notebookov. Použitím pevných, ale ľahkých materiálov sa tento 14 "notebook pýši hmotnosťou iba 2,14 kg. Horný uhlíkový kryt a spodná časť z magnézia prepožičiavajú T440p nevídanú pevnosť a tuhosť aj vďaka inovatívnej technológii, ktorá využíva podobnú konštrukciu ako ochrannej klietky v závodných automobiloch. Zárukou odolnosti je aj podrobenie 8 vojenským testom, ktoré zahŕňajú skúšku na vysoký aj nízky tlak, vlhkosť, vibrácie, teplotný šok, vysoké aj nízke teploty a test proti vniknutiu prachu.

Profesionálny výkon aj dlhá výdrž

Veľmi slušný výpočtový výkon prináša 2 jadrá procesora Intel Core i5 4300 s architektúrou Haswell, ktorý je nataktovaný na 2,6 GHz. V prípade potreby vyššieho výkonu zareaguje funkcie Intel Turbo Boost a zvýši "otáčky" až na 3,3 GHz. Operačná pamäť tvorí rýchly modul s kapacitou 4 GB DDR3, takže si vďaka jeho spolupráci s dvoma jadrami procesora vychutnáte plynulý chod systému i pri multitaskingu . Samostatný grafický čip Intel HD Graphics 4600 potom ponúka slušnú porciu výkonu, či už pracujete v grafických CAD nástrojoch alebo si doprajete oddych pri vašej obľúbenej hry. Pre ukladanie dát je pripravený pevný disk s kapacitou 500 GB. Použitím najnovších úsporných technológií vydrží T440p až 7 hodín behu s 6-článkovou batériou.

Presná klávesnica optimalizovaná pre Windows 8

Pohodlie pri práci zaisťuje ergonomická klávesnica s podsvietenými tlačidlami, ktorá je navyše odolná proti poliatiu. Medzi klávesmi nájdete aj obľúbený trackpoint pre presné navádzanie kurzora myši, ale výrobca nezabudol ani na veľký touchpad s širokými možnosťami konfigurácie. Klávesnica je optimalizovaná pre použitie s operačným systémom Windows 8 Pro v 64 bitovej verzii , Ktorý je súčasťou T440p a prináša užívateľom svieži vzhľad s príjemným a intuitívnym ovládaním v prostredí Metro. Veľa multimediálnych tlačidiel dopĺňajú aj tlačidlá pre rýchly prístup k aplikáciám. K notebooku je okrem Windows 8 dodávaný aj jeho predchodca Windows 7 Profesional.

Pripojte sa!

Široké možnosti drôtového aj bezdrôtového pripojenia zaručujú, že vždy nájdete to správne riešenie, či už sa jedná o zálohovanie dát alebo komunikáciu. S DVD jednotkou môžete jednoducho napaľovať médiá rovnako ako sledovať filmy na 14 "displeji s rozlíšením 1600x900, LED podsvietením a matnou povrchovou úpravou. V prípade, že zatúžite po obrazu na väčšej ploche, nie je nič jednoduchšie, než notebook prepojiť s monitorom alebo televíziou pomocou digitálneho mini DisplayPort alebo analógového VGA. Samozrejme pre prenos dát a pripojenie periférií nechýba rýchle USB 3.0, rovnako ako bezdrôtové Bluetooth . S pripojením na internet pomocou WiFi je už potom hračkou usporiadať videokonferenciu alebo sa vidieť so svojimi blízkymi cez HD webkameru, nech ste kdekoľvek. ThinkPad T440p má aj čítačku odtlačkov prstov, ktorá zabráni nežiadaným osobám dostať sa k obsahu počítača.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 14 "
Typ displeja Matný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1600 × 900 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Frekvencia procesora 2,6 GHz (2 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,3 GHz (3 300 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)
Celkový počet slotov

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4600

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1 Pro

Pevný disk

Rozhranie disku Serial ATA III
HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika, TrackPoint
Webkamera 720 px

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 6,86 h

Hmotnosť

Hmotnosť 2,14 kg

Rozhranie

Grafické výstupy VGA, Mini DisplayPort
Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 335 mm
Hĺbka 229,1 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NT085q2f
Produktové číslo:  20AW0090MC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08