Obnoviť stránku

Lenovo ThinkPad Edge E530c Black 3366-66G

3,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo ThinkPad Edge E530c Black 3366-66G

Výborne vybavený notebook bez nevzhľadných výstrelkov zameraný svojou výbavou najmä do sféry podnikateľov, mobilných pracovníkov či náročných študentov. Pevná a kvalitná konštrukcia s nízkou hmotnosťou je ako stvorená pre časté prenášanie a komponenty ukryté v nej vám poskytnú dostatok výkonu pre všetky bežné aplikácie od práce v kancelárskych balíčkoch až po vybavovanie emailov.
O rýchly chod systému aj aplikácie sa stará dvojjadrový procesor z modernej rodiny Ivy Bridge, konkrétne ide o model Celeron 1000M. Dostatočný výkon našťastie nie je nijako vykúpený vysokou spotrebou a tak notebook dokáže fungovať na jedno nabitie batérie až neuveriteľných 8 hodín. 15,6 "displej s LED podsvietením je vybavený Antireflexívna povrchovou úpravou a vy tak môžete byť maximálne produktívny aj za zhoršených svetelných podmienok.
Vychutnajte si vaše obľúbené pesničky naplno so špeciálnymi reproduktormi s technológiouDolby Home Theater v4. Zvuku nechýba dunivý basová zložka, decentné stredy ani prenikavé výšky a vy sa tak môžete úplne ponoriť do sveta multimédií. Zabudovaná webkamera pre videohovory vyniká vysokou citlivosťou, poradí si aj so zábermi v miestnostiach s menším osvetlením a vďaka kvalitným reproduktorom je každé slovo perfektne počuteľné a zrozumiteľné.Maximálne rýchle písanie je notebook vybavený plnohodnotnou klávesnicou AccuTypes numerickou časťou odolnou proti poliatiu tekutinami.
Spoznajte krásy nového operačného systémuMicrosoft Windows 8 v 64 bitovej verzii. Po zapnutí počítača vás milo prekvapírýchly štart systémua všetka práca v ňom je tiež veľmi svižná. Na portáliWindows Storenájdete veľa veľmi zaujímavých aplikácií, ktoré vám uľahčia prácu alebo vylepší zábavu. Značným vylepšením prešiel aj webový prehliadač Internet Explorer 10, Ktorý je teraz rýchlejší a oveľa bezpečnejšie.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Typ panela TN
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Celeron
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)
Cache procesora 2 MB
Funkcie procesora Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)
Celkový počet slotov

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics

Pevný disk

HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Operačný systém, Optická mechanika, TrackPoint
Webkamera 720 px

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 7,84 h

Hmotnosť

Hmotnosť 2,45 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 377 mm
Hĺbka 245 mm
Kód:  NT165e2b
Produktové číslo:  NZY66MC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08