Obnoviť stránku

Lenovo IdeaPad Yoga 500-14IHW Black

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad Yoga 500-14IHW Black

Ak hľadáte zariadenie, ktoré vám uľahčí vaše každodenné pracovné úkony, a zároveň poskytne dostatočný priestor aj na interaktívnu zábavu, už nemusíte hľadať ďalej. S novým konvertibilným notebookom Lenovo IdeaPad 500-14IHW s jedinečnou konštrukciou a so 4 možnosťami použitia v jednom zariadení budete mať všetko na dosah ruky, každý deň, každú hodinu. Vďaka rôznym módom použitia, medzi ktoré sa počíta notebook, tablet, stojan, či stan a otočnou konštrukciou o 360 stupňov budete mať vždy perfektný prehľad o tom, čo sa práve deje na praktickom, viacdotykovom Full HD displeji - či už budete sledovať film z pohodlia vašej postele, či usilovne pracovať na ďalšom projekte.

Skvelý výkon na prácu i zábavu

Vďaka použitiu výkonného procesora Intel Core i3 4030U z rodiny Haswell, budete pripravení na všetky multimédiá. S vysokou základnou frekvenciou jadier 1,9 GHz a grafickou kartou NVIDIA GeForce 920M s 2GB vlastnej pamäte potom nebude problém ani hranie rozličných hier. Pritom si môžete byť istí, že za prevádzku zariadenia ročne ušetríte, pretože spotreba procesora je iba 15 W. A preto, že IdeaPad Yoga 500 je zariadenie, určené predovšetkým pre profesionálov, výrobca ho vybavil hneď 4GB RAM, takže práca so všetkými aplikáciami bude viac , než svižná. K tomu určite prispeje aj hybridný disk s kapacitou 1 TB a 8GB cache, ktorá je určená na rýchly štart a chod operačného systému.

Vysoká mobilita

IdeaPad Yoga 500, ako moderné konvertibilné zariadenie, je pripravené poslúžiť vám na všetkých vašich cestách. Vďaka hmotnosti 2,1 kg a hrúbke len 2,1 cm sa zmestí do hociktorej batožiny a nezaťaží vás ani pri prenášaní z miesta na miesto. Výdrž až 8 hodín so štandardnou batériou neskôr prinesie dlhodobé využitie bez nutnosti častého nabíjania a vy tak budete môcť pracovať, či sa baviť, dlhšie a bez prerušenia.

Pokročilá výbava a perfektný softvér

Okrem možnosti prepojenia s počítačom pomocou rozhrania HDMI, si budete s týmto prístrojom môcť vychutnať aj ďalšie skvelé funkcie. Pripájať svoje externé úložisko a ďalšie zariadenia možno cez hneď dva porty USB 3.0, rovnako je pre vaše potreby prichystaná aj čítačka pamäťových kariet. Zvuková reprodukcia bude vždy čistá a vysoko kvalitná vďaka stereo reproduktorom s technológiou Dolby Home Theater, poskytujúcim bohatý zvuk a nevšedný zážitok z počúvania. Ani správa vášho zariadenia nebude problémom - s integrovaným adaptabilným softvérom Lenovo Harmony bude IdeaPad Yoga 500 sám schopný intuitívne optimalizovať nastavenie a priraďovať jednotlivým aplikáciám špeciálne režimy, pričom bude starostlivo zaznamenávať všetky dôležité štatistiky, týkajúce sa chodu zariadenia. Zaujímavosťou je aj prítomnosť aplikácie ShareIt, slúžiaca k bezplatnému zdieľaniu súborov aj bez pripojenia k sieti Wi.Fi.

Kľúčové vlastnosti

  • 4 možné režimy využitiia - Notebook, Stojan, Stan, Tablet
  • Viacdotykový displej so širokými pozorovacími uhlami s antireflexným prevedením
  • Ergonomický dizajn
  • Nízka hmotnosť na ľahkú prenosnosť
  • Špičkový zvuk s využitím technológie Dolby Home Theater

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 14 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Typ panela IPS
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i3
Modelové označenie procesora Intel Core i3 4030U Haswell
Frekvencia procesora 1,9 GHz (1 900 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)
Celkový počet slotov

Grafická karta

Počet stream procesorov 384×

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty 920M

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

SSD kapacita 8 GB (0,01 TB)
HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 720 px

Batéria

Kapacita batérie 45 mAh
Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 7,84 h

Konštrukcia

Konvertibilita Preklopiteľný

Hmotnosť

Hmotnosť 1,8 kg

Rozhranie

Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 1 ×
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 284 mm
Hĺbka 265 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NT301h8
Produktové číslo:  80N50052CK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02