Obnoviť stránku

HP 255 G3

4,3 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HP 255 G3

Kompaktné a pekné telo, to je to, čo si všimnete, keď prvýkrát uvidíte zariadenie s výborným pomerom cena výkon. Ide o pracovný notebook ideálny pre firemnú sféru, kde sa stane neúnavným pomocníkom na cestách aj v kancelárii. Výkon laptopu bohato postačí na všetky základné úkony - tvorbu firemných prezentácií, surfovanie ma internete, komunikáciu (Skype, e-maily, sociálne siete) a prehliadanie multimédií. Ako prvé vás uvíta inovatívne rozhranie predinštalovaného systému Microsoft Windows 8.1, notebook môžete teda ihneď po vybalení začať používať.

Majte dostatok výkonu všade so sebou

Môžete si byť istí, že notebook HP 255 zvládne všetky vaše úlohy na cestách. Chráni ho odolná konštrukcia, ktorá vyzerá rovnako profesionálne ako vy. Silný základ v podobe štvorjadrového procesora AMD A4 dodáva dostatok výkonu všetkému, čo budete pri cestách potrebovať. Možnosti grafickej karty obohatia vaše prezentácie, dokumenty či správy o pôsobivé efekty a žiarivé farby. Procesoru sekunduje 4 GB operačná pamäť, čakajte tak rýchlu odozvu pre bezproblémovú prácu.

Vysoká presnosť na matnom displeji

Aby vaša práca bola rýchla a efektívna, jednou z podmienok je kvalitné zobrazenie. To poskytne 15,6-palcový matný HD displej. Minimalizuje svetlo odrazené od displeja aj na ostrom slnku, takže sa vaše oči budú menej namáhať a zlepšia sa vlastnosti obrazu ako sú kontrast a jasné farby. Vďaka svojmu rozlíšeniu a uhlopriečke bude práca s multimédiami potešením. Integrovaná webová kamera je výborná na webové konferencie alebo online rozhovory s kamarátmi a rodinou.

Dlhá výdrž a perfektná konektivita

S 3-článkovou batériou môžete pracovať oveľa dlhšie a efektívnejšie, krok s vami bude držať až 6 hodín na jedno nabitie. Všetky svoje dáta uložíte na 500 GB pevný disk a na ich zálohovanie a sledovanie multimédií slúži DVD±RW optická mechanika. Samozrejmosťou je Wi-Fi a Bluetooth a nechýbajú ani tri konektory USB, z ktorých je jeden špecifikácie 3.0.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Matný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora AMD A4
Frekvencia procesora 1,5 GHz (1 500 MHz)

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

GPU značka/model

Značka grafickej karty AMD Radeon
Model grafickej karty R3

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 720 px

Batéria

Kapacita batérie 2 612 mAh
Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 5,88 h

Hmotnosť

Hmotnosť 2,15 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 345 mm
Hĺbka 244 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  HPBN0003e5c
Produktové číslo:  J0Y40EA#BCM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11