Obnoviť stránku

Fujitsu Lifebook A514

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Lifebook A514

Mimoriadna spoľahlivosť a všestranná použiteľnosť - to sú základné charakteristiky notebooku LIFEBOOK A514 od spoločnosti FUJITSU. Ide o univerzálny nástroj, vybavený množstvom užitočných funkcií ako je napríklad nabíjací USB port, vďaka ktorému môžete nabíjať svoj telefón alebo tablet, aj keď je LIFEBOOK vypnutý. Spoľahlivosť a produktivitu zvýši plnohodnotná klávesnica s numerickým blokom odolná proti poliatiu. Komfortní výdrž až 8 hodin dodává požadovanou mobilitu, kterou oceníte pokaždé, když vyjedete mimo domov nebo kancelář.

kľúčové vlastnosti

  • Úsporný a silný procesor Intel
  • Antireflexný displej zamedzí nežiaducim odleskom
  • Plnohodnotná klávesnica s numerickým blokom
  • Rýchly SSD disk sa prejaví na svižných reakciách
  • Moderný systém Windows

Dve úsporná jadrá

Vysoké pracovné nasadenie a každodenné činnosti utiahnu hravo procesory Intel, známe svojimi výnimočnými kvalitami. Rýchly chod systému zaisťujú s rýchlou pamäťou, ktoré môžete mať v závislosti od modelu až 8 GB. Grafickej prezentácie i plynulé prehrávanie filmov si vezme na starosť integrovaná grafická karta Intel HD Graphics, zvládajúci vysoké rozlíšenie. Úsporný procesor a integrovaná grafická karta sa veľkou mierou podieľa na dlhej výdrži batérie. 

Multimédiá a konektivita

LIFEBOOK A514 je vybavený 15,6 "displejom s antireflexnou úpravou a HD rozlíšením. Širokouhlý formát 16: 9 sa výborne hodí pre prehrávanie filmov alebo prácu s viacerými oknami súčasne. Komu je uhlopriečka notebooku málo, tak môže využiť rozhranie HDMI pre sledovanie médií na veľkej televíznej obrazovke. Nielen pre prehrávanie filmov, ale hlavne na zálohovanie je k dispozícii DVD vypaľovacia mechanika.

Notebook je samozrejme vybavený možnosťou bezdrôtového pripojenia WiFi pre pohodlné čerpanie najrôznejších informácií z internetu a HD webovou kamerou pre videohovory s priateľmi či kolegami. Moderné konektivita je zastúpená hneď tromi USB 3.0 porty s ohromnou prenosovou rýchlosťou.

Kód:  ND501g0NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01