Obnoviť stránku

EUROCOM M5 Pre

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EUROCOM M5 Pre

Nadupaný notebook EUROCOM M5 Pro je novinkou od spoločnosti Eurocom, ktorý právom patrí na absolútny vrchol. Obrovský výkon ukrytý v elegantnom hliníkovom tele má za cieľ úplne uspokojiť aj tých najnáročnejších užívateľov. Ich vysnívaný multimediálny stroj práve prichádza.
Hlavným ťahákom je najnovší počin spoločnosti NVIDIA. GeForce GTX 970m totiž exceluje vo všetkých smeroch a rozhýbe všetky herné pecky na maximum. Všetky detaily si vychutnáte na kvalitnom IPS displeji s uhlopriečkou 15,6" a jemným Full HD rozlíšením.
Srdcom počítača je štvorjadrový procesor Intel Core i7 4710HQ z rodiny Haswell. Beží na základnej frekvencii 2,5 GHz, avšak vďaka technológii Turbo Boost 2.0 vystrelí frekvencia na krásnych 3,5 GHz. Spoločne s ohromnou kapacitou operačnej pamäte 32 GB je jeho výpočtový výkon úplne fenomenálny. Aby toho nebolo málo, pridáva sa bleskurýchle SSD pre operačný systém v kombinácii s klasickým HDD pre dáta.
Nenechajte si ujsť žiadnu možnosť kontaktu s vašou rodinou či priateľmi. S 2Mpix webkamerou vybavíte svoje videohovory bez problémov a kdekoľvek. Pripojte sa cez bezdrôtové WiFi, alebo pomocou rýchleho gigabitového ethernetu. Môžete tak byť stále online a nenechať sa ničím zdržovať.


Plnohodnotný zvukový zážitok si užijete prostredníctvom značkového riešenia v podobe Sound Blaster X-Fi MB3. Pravý herný notebook by sa nezaobišiel bez podsvietenej klávesnice s numerickou časťou a upravenými klávesmi W/S/A/D pre príjemné hranie, napríklad aj v nočných hodinách. Notebook disponuje množstvom konektorov, ako sú dva mini DisplayPort, HDMI alebo rýchle USB 3.0. Eurocom dbal aj na bezpečnosť, a preto tu nájdete čítačku odtlačkov prstov pre ľahký a bezpečný prístup, zámok Kensington alebo technológiu TPM 2.0.
Notebooky EUROCOM sú plne konfigurovateľné, preto možno ich špecifikáciu upraviť na základe požiadavky každého zákazníka. Notebooky EUROCOM ďalej ponúkajú unikátne možnosti upgrade, čo umožňuje v budúcnosti vymeniť časť hardvéru za novší a výkonnejší.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Matný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 4710HQ Haswell
Frekvencia procesora 2,5 GHz (2 500 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,5 GHz (3 500 MHz)
Cache procesora 6 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)
Celkový počet slotov

Grafická karta

Počet stream procesorov 1 280×

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 970M

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

Typ úložiska SSD + HDD
Rozhranie disku Serial ATA III
SSD kapacita 256 GB (0,26 TB)
HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 2 Mpx

Batéria

Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 2,6 kg

Rozhranie

Dátové eSATA
Grafické výstupy HDMI, Mini DisplayPort
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Výstup na slúchadlá, Vstup na mikrofón, SPDIF
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 385 mm
Hĺbka 271 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  EUR025
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02