Obnoviť stránku

Dell XPS 15 Touch stříbrný

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell XPS 15 Touch stříbrný

Elegantne riešený notebook Dell XPS 15 vyrobený z jediného kusu hliníkového bloku, ktorý je precízne opracovaný. Vysoko hodnotné materiály ako hliník a uhlíkové vlákna použitá na základňu robia z tohto notebooku skutočný skvost, ktorý je navyše tenký ako britva (8 - 18 mm) a možno ho teda bez najmenších problémov brať na cesty. Na displej je použité vysoko odolné sklo Corning Gorilla NBT ™, ktoré spoľahlivo ochráni obrazovku pred škrabancami a odreninami.
Skvelý dotykový displej , S ktorým si užijete o 75% jasnejší obraz ponúka úchvatné QHD + rozlíšenie na ploche s uhlopriečkou 15,6 " . Tešiť sa teda môžete na skutočne jemné detaily, či už pracujete s grafikou, sledujete film alebo hráte hry. O plynulý obraz sa s prehľadom postará grafický čip NVIDIA GeForce GT750 , Ktorý dokáže pracovať úsporne a zvládne aj tie najnovšie herné pecky.
Pod "kapotou" tohto notebooku nájdete výkonný motor v podobe štvorjadrového procesora s najnovšou architektúrou Haswell, Intel Core i7 4712HQ s taktom 2,3 GHz , Ktorý ale môže v prípade potreby vystúpiť až na 3,3 GHz vďaka Intel Turbo Boost 2.0. Technológia Hyper-Threading navyše rozdvojuje každé jadro, takže sa procesor chová ako 8jadrovú. Vysoká kapacita 16 GB operačnej pamäte zaistí plynulý beh systému Windows 8.1 a všetkých bežiacich aplikácií. Ako úložisko slúži 1TB HDD disk s 32 GB SSD pre zrýchlenie systému .
S notebookom Dell XPS 15 a jeho dotykovým displejom spoznáte všetky krásy nového operačného systému Microsoft Windows 8.1 v 64 bitovej verzii. Dlaždicová plocha prostredie Metro je plná praktických informácií o počasí, dianie vo svete alebo stave vašej emailovej schránky. Vaše dáta si môžete uložiť do cloudového úložiska SkyDrive a mať ich tak prístupná na viacerých zariadeniach kdekoľvek, kde je k dispozícii internetové pripojenie.
S najnovšími Windows 8.1 sa skrátka fantázii medze nekladú.
Neprorazitelný ochrana vás nechá v kľude a už sa nebudete strachovať o vaše citlivé dáta. Vďaka predinštalovaným riešením pre ochranu notebooku si počítač môžete naplno a v úplnom pokoji užívať . Súčasťou záruky poskytované spoločnosťou Dell, je tiež služba Next Business Day , Ktorá vám zaručuje bezstarostnosť v prípade poruchy. K vám domov alebo do kancelárie bude nasledujúci pracovný deň vyslaný profesionálny servisný technik, ktorý zaistí opravu závady. Nemusíte si teda zbytočne robiť starosti a strácať drahocenný čas balením notebooku do krabice a jeho odoslaním do servisu, alebo dochádzaním.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 3200 × 1800 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 4712HQ Haswell
Frekvencia procesora 2,3 GHz (2 300 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,3 GHz (3 300 MHz)
Cache procesora 6 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)
Celkový počet slotov

Grafická karta

Počet stream procesorov 384×

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GT 750M

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

SSD kapacita 32 GB (0,03 TB)
HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 720 Mpx

Batéria

Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 2,01 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, Mini DisplayPort
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 372 mm
Hĺbka 254 mm
Kód:  NJ312p7
Produktové číslo:  N4-XPS15-N2-701
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01