Obnoviť stránku

Dell Inspiron 17 (5000) strieborný

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Dell Inspiron 17 (5000) strieborný

Americký výrobca Dell je povestný vysokou precíznosťou pri výrobe svojich produktov a nie je inak tomu ani u tohto modelu. Multimediálny notebook Dell Inspiron 17R je odetý do elegantného kabáta v striebornom prevedení, ktorý z neho robí veľmi pohľadný laptop. Zdobia ho zaujímavé parametre. Preto zaujme všetkých, ktorí hľadajú výkon, kvalitu a stabilitu.

Dokonalá zábava na veľkom displeji


Veľký širokouhlý displej o 17,3 palcoch z tohto notebooku robí dokonalé zábavné centrum. Je perfektný pre sledovanie filmov či hranie hier. Kvalitný displej s LED podsvietením a rozlíšením HD + zobrazí aj veľké detaily a vďaka jeho rozmerom uvidíte všetko ako na dlani. Výhodou Inspiron 17R je tiež kvalitne podsvietená klávesnica pre pohodlné písanie za každej situácie. Samozrejmosťou je WiFi adaptér pre pripojenie k internetu a webkamera, aby ste sa spojili s kýmkoľvek cez videohovory.

Sila pod kapotou


Pod kvalitnou konštrukciou sa skrýva srdce celého zariadenia, dvojjadrový procesor Intel Core i5 s architektúrou Haswell. Model 4200 pracuje na frekvencii 1,6 GHz, ale s funkciou Intel Turbo Boost 2.0 sa dokáže automaticky pretaktovať na hodnotu až 2,6 GHz. Procesor vie navyše virtualizovať jadrá, takže vo výsledku dokáže pracovať aj so štyrmi vláknami naraz a to so spotrebou maximálne 15 W TDP.

O grafický výkon sa postará výkonný dedikovaný čip AMD Radeon HD 8870. K dispozícii má 2 GB video pamäte a vy sa tak môžete pustiť do hrania všetkých vašich obľúbených hier. A to vrátane tých najnovších, ak sa uspokojíte s mierne zníženými detailmi. 8GB operačná pamäť zabezpečí absolútne plynulý chod operačného systému.

Úložný priestor


Všetky dáta a aplikácie je potrebné niekam ukladať. K tomu je určený disk s kapacitou 1 TB, kam sa zmestia aj stovky filmov. Ak by ste chceli niektoré dáta zálohovať, je pripravená DVD napaľovačka, s ktorou vytvoríte médium v priebehu pár okamihov. Nič vám však nebráni pripojiť ani externé úložisko pomocou niektorého z USB portov a zálohu jednoducho vytvoriť na vašom externom HDD alebo flash disku.

Revolučné prostredie


Predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 8.1 v 64bit verzii si získava stále väčšiu obľubu. Prelomová dlaždicová plocha spolu s novým prostredím prináša jednoduché a bezproblémové ovládanie. Súčasťou systému je Windows Store s množstvom užitočných aplikácií na stiahnutie, vrátane hier.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 17,3 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1600 × 900 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Modelové označenie procesora Intel Core i5 4200U Haswell
Frekvencia procesora 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,6 GHz (2 600 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)
Celkový počet slotov

Grafická karta

Počet stream procesorov 640×

GPU značka/model

Značka grafickej karty AMD Radeon
Model grafickej karty HD 8870M

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 720 px

Batéria

Kapacita batérie 5 640 mAh
Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 2,32 kg

Rozhranie

Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 412 mm
Hĺbka 270 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  ADC173m11
Produktové číslo:  N4-5737-N2-501
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02