Obnoviť stránku

Dell Inspiron 15z Ultrabook strieborný

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dell Inspiron 15z Ultrabook strieborný

Elegantný ultrabook od americkej spoločnosti Dell s veľmi vysokým výkonom a naozaj bohatou výbavou, ktorú by ste hľadali skôr pri klasických väčších notebookoch. Tenké a ľahké šasi s povrchom z brúseného hliníka vo svojom vnútri ukrýva moderný dvojjadrový procesor Intel Core i3 z generácie Ivy Bridge, milovníkov kvalitných videí a nenáročného hrania poteší prítomnosť integrovanej grafickej karty a dokonca nechýba ani DVD mechanika. Ultrabook Dell Inspiron 15z si určite rýchlo zamilujete pre jeho kompaktnosť a zároveň viac než dostatočný mobilný výkon.

Spoznajte Dell Inspiron 15z

  • Tenké a ľahké šasi z brúseného hliníka
  • Výkonný mobilný procesor Intel Core i3
  • Kombinácia SSD disku a klasického platňového disku
  • DVD mechanika
  • Skullcandy reproduktory s technológiou Waves MaxxAudio
  • Technológia Intel Rapid Start s prebudením
  • Podsvietená klávesnica

Nekompromisný mobilný výkon


Tretia generácia procesorov Intel Core a pokročilá optimalizácia operačného systému Microsoft Windows 8 dodávajú ultrabooku Inspiron vysoký výkon, ktorý si so sebou môžete vziať takmer kamkoľvek. Svižnosti systému a rýchlemu spúšťaniu všetkých aplikácií napomáha SSD disk, vďaka ktorému je možné prebudiť ultrabook z režimu spánku v priebehu niekoľkých málo sekúnd. Pokiaľ pozeráte radi HD videá či hráte občas hry, určite oceníte prítomnosť grafickej karty nVidia GeForce s vlastnou videopamäťou a nízkou spotrebou. Vyváženosť komponentov a optimalizácia softvéru sa podieľa na dlhej výdrži na jedno nabitie a vy tak môžete byť maximálne efektní takmer celý deň.

Naozaj bohatá výbava


Spojte si dohromady tenký a ľahký dizajn, ktorý očakávate od ultrabooku s fantastickým 15,6" displejom, podsvietenou klávesnicou a DVD mechanikou a vyjde vám výkonný a prenosný ultrabook Dell Inspiron 15z. Nemusíte sa tak nijako obmedzovať ani pri práci v noci, pustíte si vaše obľúbené DVD filmy, alebo si na optické disky zálohujete citlivé dáta, pomocou štyroch USB portov (jeden je trvalo napájaný) si pripojíte externé úložisko či najrôznejšie periférie a toto všetko si so sebou ľahko zabalíte do tašky či batôžku a vezmete na služobné cesty, výlety či do kancelárie.

Nekončiaca zábava


Premeňte ktorýkoľvek izbu na centrum multimediálnej zábavy s ultrabookom Dell Inspiron 15z. Zabudované reproduktory Skullcandy spoločne s technológiou Waves MaxxAudio 4.0 vám umožnia maximálnu kontrolu nad zvukovými nastaveniami a vaše DVD filmy, hudobné koncerty či pesničky si vychutnáte mnohonásobne intenzívnejšie ako pri ostatných ultrabookoch.

Unikátny dizajn


Ultrabook Dell Inspiron 15z v sebe kombinuje výkon s ??elegantným dizajnovým spracovaním s tenkou konštrukciou, podsvietenou klávesnicou a povrchom z lešteného hliníka. Konštrukcia kladie dôraz na detail, odolnosť a na čo najpohodlnejšie prenášanie. Zaoblené rohy dodávajú ultrabooku na exkluzivite a určite s ním bude budiť pozornosť vášho okolia. Dell Inspiron 15z sa skrátka jednoducho používa a všetka práca s ním je jedna veľká zábava.

Microsoft Windows 8


S ultrabookom Dell Inspiron 15z spoznáte všetky krásy nového operačného systému Microsoft Windows 8 v 64-bitovej verzii. Po zapnutí počítača vás milo prekvapí rýchly štart systému a všetka práca v ňom je tiež veľmi svižná. Dlaždicové plocha je plná praktických informácií o počasí, dianí vo svete alebo stave vašej emailovej schránky. Na portáli Windows Store nájdete ďalšie množstvo nemenej zaujímavých aplikácií, ktoré vám uľahčia prácu alebo vylepšia zábavu. S novým Windows 8 sa skrátka fantázii medze nekladú.


 
Súčasťou záruky, ktorú poskytujspoločnosťou Dell, je tiež služba Next Business Day, tá vám zaručuje bezstarostnosť v prípade poruchy. K vám omov alebo do kancelárie bude nasledujúci pracovný deň vyslaný profesionálny servisný technik, ktorý zaistí opravu poruchy. Nemusíte si teda zbytočne robiť starosti a strácať drahocenný čas balením notebooku do krabice a jeho odoslaním do servisu, alebo dochádzaním.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Lesklý
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i3
Modelové označenie procesora Intel Core i3 3227U Ivy Bridge
Frekvencia procesora 1,9 GHz (1 900 MHz)
Cache procesora 3 MB

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)
Celkový počet slotov

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná
Počet stream procesorov 16×

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4000

Pevný disk

Typ úložiska SSD + HDD
SSD kapacita 32 GB (0,03 TB)
HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 1 Mpx

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 6,86 h

Hmotnosť

Hmotnosť 2,17 kg

Rozhranie

Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 4 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 382 mm
Hĺbka 250 mm
Kód:  NJ314
Produktové číslo:  N-5523-N2-321S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02