Obnoviť stránku

Dell Inspiron 15R SE Touch

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Dell Inspiron 15R SE Touch

Dotknite sa dokonalosti

Veľmi elegantne spracovaný notebook od spoločnosti Dell je skvelým obojživelníkom medzi výkonom a mobilitou. Celé telo je vyrobené z pevného a ľahkého hliníka a zabrúsené hrany dodávajú výnimočný diamantový vzhľad. V konektorovej výbave nájdete len to najmodernejšie, ako vysokorýchlostné USB 3.0 porty, HDMI vo verzii 1.4a, gigabit ethernet a ďalej združený jack na slúchadlá s mikrofónom a čítačku pamäťových kariet. Jedinečná je na tomto notebooku aj podsvietená klávesnica, ktorá je rovnako ako telo notebooku vyrobená z hliníka a disponuje numerickou časťou.

Kontrastný obraz v HD rozlíšení si užijete predovšetkým pri sledovaní filmov. LED podsvietenie obrazovky zariadi jasné a žiarivé farby, ktoré nie sú vďaka technológii TrueLife rušené žiadnymi nepríjemnými odleskami.

Živé ozvučenie vás bude priamo lákať dotknúť sa ho. Krištáľovo čisté tóny, ktoré vás pohltia má na starosť technológia Waves MaxxAudio zaisťujúca bohatý zvuk obľúbenej hudby, domáceho videa i filmových hitov.

Nenechajte sa pripraviť ani o herné zážitky. Inspiron 7537 ukrýva samostatnú grafickú kartu NVIDIA GT 750M s 2 GB DDR5. Táto výbava zaistí rýchlu odozvu pri hraní nových herných titulov.

Prémiové vybavenie

Dell Inspiron 7537 je skutočne kráľovsky vybavený notebook. Hlavný motorom je procesor z rodiny Haswell Intel Core i7 4500, ktorý sa radí medzi typy ULV s výrazne nižšou energetickou náročnosťou pri zachovaní 3/4 výkonu svojich plnohodnotných súrodencov. Systémová pamäť je presne 16 GB, čo je množstvo zaručujúce rýchlu odozvu systému za každých okolností. Potrebné dáta uložíte na pevný disk s kapacitou 1000 GB a 8 GB cache na zrýchlenie behu systému.
Bezdrôtovú konektivitu so svetom zaručí vstavaná Wi-Fi. Oproti konkurencii podporuje rýchly štandard 802.11a, ktorý pracuje v nezamorenom, 5 GHz pásme. Na pripojenie mobilných zariadení poslúži obligátny Bluetooth vo verzii 4.0.

Intuitívne prostredie Windows 8

Predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 8.1 v 64-bitovej verzii odkrýva pravý potenciál Inspiron. Prelomová dlaždicová plocha spolu s novým prostredím prináša jednoduché a bezproblémové ovládanie. Súčasťou je Windows Store s množstvom užitočných aplikácií na prevzatie, vrátane hier. Na prehliadanie webového obsahu poslúži inovatívne Internet Explorer.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 4500U Haswell
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core Boost Frekvencia 3 GHz (3 000 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 600 MHz (1,6 GHz)

Grafická karta

Ďalšie funkcie Prepínateľná grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GT 750M

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

Rozhranie disku Serial ATA III
SSD kapacita 8 GB (0,01 TB)
HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 1 Mpx

Batéria

Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 2,6 kg

Rozhranie

Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 4 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11a
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 379,4 mm
Hĺbka 254,8 mm
Kód:  NTD032k4
Produktové číslo:  N4-7537-N2-701
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04