Obnoviť stránku

ASUS ZENBOOK Flip UX560UX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZENBOOK Flip UX560UX

Profesionálny notebook od výrobcu Asus s otočným dotykovým displejom. Rovnako ako u ostatných produktov rady ZENBOOK vás upúta štýlovým dizajnom a telom z masívneho hliníka. Srdcom notebooku je výkonný dvojjadrový procesor Intel Core generácie Skylake. O grafický výkon sa postará NVIDIA GeForce GTX 950mm. Iste oceníte aj SSD disk zaručujúce rýchle čítanie a zápis. V notebooku je predinštalovaný systém Windows 10.

kľúčové vlastnosti

  • Moderný hliníkový dizajn
  • Výkonný procesor a grafická karta pre náročné aplikácie
  • Kvalitný displej s rozlíšením až Ultra HD (3840 × 2160)
  • SSD disk pre rýchle načítanie systému i aplikácií
  • podsvietená klávesnica

prvotriedny obraz

dotykový 15,6 "lesklý displej typu IPS vám zaručí verné podanie farieb a široké pozorovacie uhly. Navyše s vysokým rozlíšením až Ultra HD (3840 × 2160) si vychutnáte všetky detaily. Samotná obrazovka je schopná otočenie o 360 °, vytvorte si tak z notebooku výkonný tablet.

Praktické funkcie a výbava

Pre správny multimediálny pôžitok je notebook je vybavený kvalitnými zvukovými technológiami od Asusu - SonicMaster a Bang & Olufsen. Tie zaručia krištáľovo čistý zvuk a hlboké basy. Vo výbave nechýba tiež čítačka karieta rýchla WiFi b / g / n / ac. Ďalej je vybavený tromi konektormi USB 3.0, jedným USB 3.1 typu "C" s konektorom Thunderbolt. Notebook napája štvorčlánkovou batérie Li-ion.

Kód:  NA632b0NAD
Produktové číslo:  UX560UX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16