Obnoviť stránku

ASUS ZENBOOK Flip UX560UA

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZENBOOK Flip UX560UA

Profesionálny notebook od výrobcu Asus s otočným dotykovým displejom. Rovnako ako u ostatných produktov rady ZENBOOK vás upúta štýlovým dizajnom a telom z masívneho hliníka, v tomto prípade v čiernej farbe. Srdcom notebooku je výkonný dvojjadrový procesor Intel Core s architektúrou Skylake. V notebooku je predinštalovaný systém Windows 10.

kľúčové vlastnosti

  • Štýlový hliníkový dizajn
  • Moderné CPU Intel Skylake
  • Plynulé otváranie a zatváranie dotykového displeja v rozsahu 360 °
  • Moderné obojstranný konektor USB-C
  • Luxusné podsvietená klávesnica

Tenký, štýlový a dômyselne prepracovaný

ZENBOOK Flip predstavuje elegantný nadčasové majstrovské dielo, ktoré bolo dokonale vytvorené z odolného hliníka. Šasi bolo vyrobené z jediného kusu hliníka a starostlivo spracované tak, aby hrúbka predstavovala len 18,5 mm a hmotnosť len 2,2 kg. Povrch z brúseného kovu sa vyznačuje typickým motívom sústredených kruhov inšpirovaným zenovú filozofiou a je pozinkovaný.

všestranné zariadenie

Zásluhou viacstupňového kovového mechanizmu vyznačujúceho sa dokonalým spracovaním umožňuje štýlový pánt zariadení ZENBOOK Flip mimoriadne plynulé otváranie a zatváranie displeja v rozsahu 360 ° a pevne drží displej v akejkoľvek polohe. Aby bola zaručená maximálna spoľahlivosť, bol Zenbook Flip taktiež podrobený náročnému testovaniu v podobe viac ako 20 000 cyklov otvorenie / zatvorenie.

Kód:  NA632c2NAD
Produktové číslo:  UX560UA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18