Obnoviť stránku

ASUS X540SC

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS X540SC

Notebook radu ASUS X540SC zaujme pohlednú konštrukciou, ktorá vyhovie aj náročným požiadavkám na dizajn. Pod povrchom sa ukrývajú zaujímavé komponenty navrhnuté pre bežnú prácu i zábavu, či už notebook používate doma, alebo na cestách. Poctivý výkon odvádza procesor Intel Pentium a solídny grafika, ktorá prenáša obraz na HD Ready displej.Notebook beží na novom operačnom systéme Windows 10.

kľúčové vlastnosti

  • Pokročilý procesor Intel a dedikovaná grafika NVIDIA
  • Plnohodnotná klávesnica s numerickým blokom
  • Symetrický konektor USB 3.1 typu C s vysokou prenosovou rýchlosťou
  • Špičkový zvuk SonicMaster
  • Operačný systém Windows 10
  • štýlový dizajn

Premyslená chiclet klávesnica

Výbornou ergonómiou sa vyznačuje chiclet klávesnica s numerickým blokom. Pohodlne sa ovláda a pri písaní minimalizuje množstvo preklepov, navyše jej oddelené klávesy sa veľmi dobre udržujú v čistote. Numerická časť prináša jednoduché zadávanie údajov, čo oceníte najmä pri práci. Špecialitou je štandard USB 3.1, ktorý je schopný teoreticky preniesť dáta medzi notebookom a periférnymi zariadeniami rýchlosťou až 10 Gbit / s, teda dvakrát rýchlejšie než USB 3.0. Nespornou výhodou je symetrický konektor typu C, takže nemusíte premýšľať o orientácii, a spätná kompatibilita s USB 3.0 a 2.0.

Skvelý zvuk SonicMaster

Notebook je vybavený kvalitnými reproduktormi so špičkovou zvukovou technológiou SonicMaster, ktorá poskytne vynikajúce zvukový výstup s hlbokými basmi a čistými vokálmi. Operačný systém je zastúpený Microsoft Windows 10 s moderným a svižným prostredím s vysokou mierou zabezpečenia. Navyše získate prístup do Windows Store, kde môžete jednoducho sťahovať digitálny obsah vrátane aplikácií a hier.

Kód:  NA564b13NAD
Produktové číslo:  X540SC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03