Obnoviť stránku

Asus Transformer Book Chi

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Asus Transformer Book Chi

Taiwanská spoločnosť Asus patrí medzi stabilných hráčov na poli počítačovej a spotrebnej techniky. Na veľtrhu CES 2015 v americkom Las Vegas si pre široké spektrum zákazníkov pripravila aj jeden bonbónik. Ide o zbrusu nový rad Transformer Book Chi, ktorý v podstate ponúka úplne nové možnosti. Tento hybridný tablet s uhlopriečkou 12,5 palca sa totiž dodáva s príjemnou a predovšetkým odpojiteľnou klávesnicou. Úplne ľahko tak napíšete seminárnu prácu, ale zároveň si kedykoľvek užijete multimediálnu zábavu potrebnú pri cestách vlakom.

Neuveriteľne tenký, ale napriek tomu s čarovným výkonom


Presné hardvérové parametre nie sú v tejto chvíli známe, ale počíta sa s použitím novej generácie procesorov Intel Broadwell v edícii Core M, ktoré sú ako prvé vyrábané 14nm procesom. Displej je nachystaný s mimoriadne jemným rozlíšením QHD, ale v lacnejšom variante bude Full HD. Vždy s technológiou IPS. Tenké telo tabletu má iba 7,6 milimetra a so zaklapnutou klávesnicou 16,5 milimetra, čo je stále neuveriteľne málo. Pre svieži výkon operačného systému Microsoft Windows 8.1 nebude chýbať ani rýchle SSD-čko s dostatkom operačnej pamäte.

Kód:  NA506b0nad
Produktové číslo:  T300CHI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03