Obnoviť stránku

ASUS ROG G751JY

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG G751JY

neporaziteľná stíhačka

Herný notebook zo série ROG (Republic Of Gamers), s ktorým si užijete hry, ako by ste boli ich súčasťou. Dravý vzhled, ktorého inšpiráciou sa pre dizajnérov stala legendárnou stíhačka F-22 Raptor, zaujme čistými líniami, povrchom v hliníkovej úprave a osvetleným logom ROG.

Dizajn zameraný na hráča

Už pri prvom pohlede je jasné, že notebook ROG G751 jevýkonný herný stroj.Svedčí o tom okrem iného hliníkový kryt a podsvietené logo ROG. Ergonomicky zakrivená klávesnica pomáha zmierniť únavu rúk pri dlhotrvajúcich herných akciách. Nechýba ani špeciálne klávesy pre prístup k službe Steam, záznam hry a makra.

ASUS ROG G751JY
ASUS ROG G751JY

Sila nadupaného PC v telo notebooku

Úžasný herný výkon tejto hernej mašině poskytujú moderné procesory spoločnostiIntel. 

Detaily bez obmedzenia

Herné nadšencov uspokojí dedikovaná grafická kartaGeForce GTX 980mm so 4 GB vlastnej pamäte. Môžete sa tak tešiť na brilantné zobrazenie detailov viv tých najnáročnejších hrách.

ASUS ROG G751JY
ASUS ROG G751JY

ostrý obraz

Vstupnou bránou do sveta hier je v prípade modelu G751JYFull HD displej s antireflexnou úpravou a takmer neobmedzenými pozorovacími uhlami (178 °, technológie IPS).Displej pritom poskytuje čisté a ostré zobrazenie pre realistický pohled na hru.

Pohlcujúci audio zážitok

Notebooky ASUS série G sú obdarenékvalitným audio systémom od tímu Golden Ear pre ešte lepší herný zážitok. Samostatný zosilňovač s výkonom 11 W spolu s technológiou SonicMaster prináša čistejší výšky a bohatšie basy. Špecializovaný nástroj ROG AudioWizard ponúka niekoľko prednastavených režimov, ktoré môžete voliť podľa druhu vašej zábavy, takže budete počuť rachot Burácajúce motorov i výbuchy na bojovom poli, ako by ste boli priamo uprostred diania.

ASUS ROG G751JY
ASUS ROG G751JY

Inteligentný systém chladenia

Notebook ASUS ROG G751 v sebe ukrýva výkon tých nejnadupanějších stolných PC. Teploty pri takomto výkone drží na uzdeinteligentný chladiaci systém s dvoma ventilátormi aj pri veľkom hernom zaťažení.

ergonomická klávesnica

Hrajte bez únavy zápästia pokojne dlho do noci vďaka ergonomickej klávesnici s podsvietením a špeciálne zvýraznenými tlačidlami WASD. K dispozícii sú aj špeciálne programovateľné klávesy pre Steam, nahrávanie akcie a makro klávesy.

ASUS ROG G751JY
ASUS ROG G751JY

Rýchla rozhranie a bezdrôtové technológie

S technológiou Intel Thunderbolt zažijete ultra rýchly grafický a dátový prenos pomocou jediného pripojenia. Tento nový štandard s rýchlosťou až 20 Gb / s poskytuje takmer dvojnásobnú šírku pásma oproti rozhranie USB 3.0. Samozrejmosťou je aj HMDI port pre pripojenie notebooku k väčšiemu monitora alebo aj televíziu s dych vyrážajúcim 4K rozlíšením. Priaznivci bezdrôtových technológií potom môžu využiť aj WiDi pre bezdrôtový prenos obrazu a zvuku na podporované zariadenia.

ASUS WebStorage

Asus ponúka k notebooku osobné cloudové úložisko. Vďaka nemu máte prístup ku všetkým vašim súborom z akéhokoľvek zariadenia.

ASUS WebStorage
Kód:  NA680c0NAD
Produktové číslo:  G751JY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02