Obnoviť stránku

ASUS F556UB

Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS F556UB

Krásny dizajnový notebook obsahujúci moderný procesor šiestej generácie Intel Core (Skylake). Spoločne s až 12 GB operačnej pamäte a výkonnou grafickou kartou NVIDIA GeForce 940mm vám poskytne dostatok výkonu aj pre moderné hry a ďalšie náročné aplikácie. Samozrejmosťou je tiež intuitívne využitie pre multimédiá a spracovanie všetkých webových aplikácií. Všetko spracováva revolučný operačný systém Microsoft Windows 10 s intuitívnym užívateľským rozhraním a množstvom nových funkcií.

kľúčové vlastnosti

  • Moderný procesor s vysokým výkonom a nízkym zahrievaním
  • Antireflexný displej s Full HD rozlíšením
  • Grafická karta NVIDIA GeForce 940mm pre nové hry
  • Revolučný OS Microsoft Windows 10 vo výbave
  • Dvojica rýchlych portov USB 3.0 SuperSpeed
  • Elegantné farebné spracovanie zaujme každého

NVIDIA GeForce 940mm

Dedikovaná grafická karta NVIDIA GeForce 940mm ponúkne dostatok výkonu aj pre náročné úlohy. Zobrazenie filmov, najnovšie hry, spracovanie fotografií a úpravy videa - všetko zvládne s úplnou ľahkosťou a minimálnym zahrievaním.

dlhšia výdrž

S lítium-polymérovou batériou budete pripravení pre až 700 nabíjacích cyklov, čo je 2,5 × viac, než u štandardných li-ion batérií. Použitá batéria si navyše zachováva po dobu prevádzky až 80% pôvodnej kapacity, takže jej budete môcť používať bez obáv znateľne dlhšie. Spoločne s optimalizovanou správou napájania preto dosiahnete nespochybniteľne lepšie výsledky.

intuitívna obsluha

Notebook je vybavený klávesnicou Chiclet s numerickým blokom pre maximálne pohodlné a vysoko efektívne písanie. Klávesy s nízkym zdvihom uľahčujú stisk a šetrí vaše šľachy a kĺby. Samozrejmosťou je tiež touchpad s podporou viacdotykových gest, ktorá pripomínajú obsluhu inteligentných telefónov. Ak využívate smartphone, potom budete ako doma.

Dokonalý zvuk od profesionálov

Technológia SonicMaster kombinuje schopnosti vycibreného hardvéru a softvéru, aby vám poskytla ten najlepší zvuk, aký je možné vtesnať do malého šasi notebooku. Zladený zosilňovač, reproduktory a rezonančné komory prinášajú plný zvuk s basovou zložkou nečakané intenzity. Rovnako efektívne pracuje aj zabudovaný mikrofón, ktorý minimalizuje okolité šumy a sníma hlas s nebývalou presnosťou.

Microsoft Windows 10 vo výbave

Notebook je dodávaný s operačným systémom Microsoft Windows 10 Home sa známym, ale vylepšeným prostredím, ktoré si zamilujete. Poteší prispôsobiteľná ponuka Štart, rýchle prebúdzanie zo spánku, svižné reakcie a vylepšená bezpečnostná ochrana. S "desiatkami" získate 15 GB úložného priestoru na OneDrive bezplatne a súčasťou je aj nový Windows Store, nákupné prostredie zjednotenej pre všetky zariadenia s Windows 10. Umožňuje jednoducho sťahovať skvelý (zdarma i platený) digitálny obsah, vrátane aplikácií a hier. Novinkou je zbrusu nový prehliadač Microsoft Edge, s ktorým je zdieľanie, brouzdání, hledanie aj online aktivity doslova hračkou.

Kód:  NA566b30NAD
Produktové číslo:  F556UB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04