Obnoviť stránku

ASUS EeeBook E402SA

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS EeeBook E402SA

Kvalitný displej, solídny výkon a predovšetkým nízka cena, tým všetkým sa dá charakterizovať štýlový notebook ASUS EeeBook E402SA. Aj napriek tenký profil ponúka všetky potrebné funkcie a konektory a navyše technológie, ktoré vám uľahčí každodennú prácu a zábavu. Notebook je perfektnou voľbou pre všetkých, ktorí sú často v pohybe.

kľúčové vlastnosti

  • 14 "displej v lesklom prevedení
  • Prémiový dizajn a elegantné tvary
  • Perfektné pre časté prenášanie
  • Nízke teploty a vysoké pohodlie vďaka technológii IceCool
  • Intuitívne touchpad s technológiou Smart Gesture
  • Chiclet klávesnica plnej veľkosti
  • Úchvatný zvuk technológia SonicMaster

Ideálne na multimédiá

Zobrazenie pri notebooku EeeBook E402SA dostali na starosť veľký displej s HD Ready rozlíšením a integrovaná grafická karta Intel HD Graphics, ktorá si hravo poradí HD filmy aj nenáročnými hrami. Tie si maximálne užijete aj vďaka dvojicou vysoko kvalitných reproduktorov s väčšími rezonančnými komorami a technológiu zvuku SonicMaster. Základ notebooku tvorí procesor Intel   spolupracujúci s až 4 GB operačnej pamäte RAM. Táto kombinácia sa postará o plynulý beh bežných aplikácií a pohodlnú prácu.

Perfektne pojaté ovládanie

Zažite dotykové ovládanie ako na smartfóne. Touchpad totiž obsahuje exkluzívnu technológiu používanú práve u smartphonov, má citlivý povrch s okamžitou odozvou a neuveriteľnou presnosťou. Podporuje intuitívne gestá, ktoré umožňujú jednoduché posúvanie webové stránky či približovanie alebo odďaľovanie obrázkov. Nemenej pokročilá je Chiclet klávesnica, ktorá zaistí pohodlné písanie. Klávesy majú zdvih 1,6 mm a zaistí istý chod. Sú vysoko odolné a vydržia až 10 miliónov úderov.

Príjemne chladný povrch

Neoceniteľná je inovatívne technológie IceCool, ktorá sa zasadzuje o to, aby nedochádzalo k problémom s nadmerným zahrievaním. Tá totiž využíva unikátnu usporiadanie vnútorných komponentov notebooku, ktoré zaisťuje teplotu povrchu opierky dlaní medzi 28 ° C a 35 ° C, teda výrazne menej, než je telesná teplota. To umožňuje nerušenú prácu po dlhú dobu.

Kód:  NA602c1NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17