Obnoviť stránku

ASUS EeeBook E202SA

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS EeeBook E202SA

Notebook ASUS EeeBook E202SA s 11,6 palcovým displejom je navrhnutý v neuveriteľne štýlové konštrukcii s hmotnosťou pod 1,3 kg, vďaka tomu je veľmi ľahko prenositeľný. Srdcom je dvojjadrový procesor Intel Celeron, pohodlnú prácu sprostredkuje chiclet klávesnica s toupadem a ako operačný systém tu figuruje Windows 10.

kľúčové vlastnosti

  • 11,6 "displej v lesklom prevedení
  • Štýlový dizajn a elegantné tvary
  • Ideálne pre časté prenášanie
  • Chiclet klávesnica pre pohodlné písanie

Všade s vami

prednosťou EeeBook E202SA je jeho 11,6 palcový displej s HD Ready rozlíšením. V spojení s integrovanou grafickou kartouIntel HD Graphics je perfektný na sledovanie filmov napríklad vo vlaku. Na vaše povely čaká 2 jadrový procesor Intel Celeron   spolupracujúci so 4 GB operačnej pamäte RAM. Táto kombinácia znamená plynulý beh bežných aplikácií a pohodlnú prácu.

Chiclet klávesnica aj webkamera

Prednosťou tohto modelu je chiclet klávesnica, ktorá zaistí pohodlné písanie. Je vysoko odolná, prináša príjemnú hmatovú odozvu a neunaví vaše prsty ani po dlhodobom písaní. Pripojte sa k internetu pohodlne a bez zbytočných káblov s bezdrôtovou technológiou Wi-Fi a usporiadajte videokonferencie alebo chatujte s kamarátmi tvárou v tvár s vstavanou webkamerou.

Nový systém Windows 10

Ako operačný systém bol u tohto notebooku zvolený Microsoft Windows 10, ktorý prináša vylepšené prostredie, prispôsobiteľnou ponuku Štart a rýchlejšie reakcie, než kedy predtým. Súčasťou systému je nový Windows Store s množstvom aplikácií zadarmo aj platených a úplne nový prehliadač Microsoft Edge, s ktorým je surfovanie na internete hračka.

Kód:  NA600a0NAD
Produktové číslo:  E202SA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04