Obnoviť stránku

Acer Aspire Pre S7-392 Touch White

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire Pre S7-392 Touch White

Zoznámte sa s ultrabook tenkým ako smartphone. Do vienka dostal nádherné biele telo z jedného kusu hliníka a multidotykový Full HD displej. S hrúbkou iba 12,9 mm a 1,3 kg váhy borí zavedené štandardy Ultrabookov a raz pre vždy bude známy ako ten tenký a najľahší mobilný počítač s dotykovým displejom a systémom Windows 8.1 Pro.

Intel Core i7

Šasi z jedného kusu hliníka je veľmi pevné a odolné proti častému prenášaniu. Aj cez svoj ultratenký dizajn je v ňom ukrytý najmodernejší hardvér na čele s procesorom Intel Core i7 4500 z radu Haswell a 256 GB SSD s vysokými rýchlosťami čítania, zápisu a minimálnymi prístupovými dobami.

Multidotykový displej

Doménou tohto luxusného ultrabook je ďalej displej s Full HD rozlíšením 1920x1080 pixelov a dotykovým ovládaním s podporou až 10 dotykov súčasne. Veko s displejom je navyše možné vyklopiť až do úplnej roviny. Otočenie obrazu je potom otázkou stlačenia kombinácie klávesov. Ideálne vlastnosť pre tímovú spoluprácu či prezentácie.

Acer u S7 použil sklo Gorilla Glass 2 ako konštrukčný prvok vôbec prvýkrát. Nielenže je vizuálne nápadité, ale vďaka nemu bolo dosiahnuté i vysoké konštrukčnej pevnosti. Ultrabook tak bez problémov zvládne každodenné používanie. K celkovej odolnosti prispieva aj mäkké tenké odpruženie medzi hliníkovým rámom a sklom. Prípadný šok tak absorbuje hlavne šasi, nie samotné sklo.

Chladenie TwinAir

Aby bol Aspire S7 neustále studený, vytvoril Acer nový spôsob chladenia, ktoré nazval TwinAir. Tento inovatívny návrh predlžuje životnosť batérie a udržiava klávesnicu aj základňu studenú , Práca s ultrabook je tak veľmi komfortné. TwinAir využíva dvoch malých vysokorýchlostných ventilátorov - jeden nasáva studený vzduch a druhý vypúšťa teplý. Umiestnenie ventilátorov v zadnej časti navyše zaisťuje, že sú najteplejšie miesta udržiavaná v bezpečnej vzdialenosti od prstov, dlaní i lona užívateľa.

Podsvietená klávesnica

Aspire S7 je tiež vybavený elektroluminiscenčným podsvietením klávesnice, ktoré sa automaticky aktivuje a mení svoj jas podľa intenzity okolitého osvetlenia . Toto svetlocitlivé riešenie podsvietenia klávesnice je jedným z najtenších, ktoré sú v súčasnej dobe k dispozícii. Je optimalizované pre maximálny vizuálny komfort a ľahkú viditeľnosť za horších svetelných podmienok.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 13,3 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Typ panela IPS
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 4500U Haswell
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core Boost Frekvencia 3 GHz (3 000 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 4400

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1 Pro

Pevný disk

SSD kapacita 256 GB (0,26 TB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 1,3 Mpx

Batéria

Kapacita batérie 6 280 mAh
Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 6,86 h

Hmotnosť

Hmotnosť 1,3 kg

Rozhranie

Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 323 mm
Hĺbka 223 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NC137h4h
Produktové číslo:  NX.MG4EC.002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13