Obnoviť stránku

Acer Aspire One 11 Cloud White/Black

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire One 11 Cloud White/Black


Odolná klávesnice

Navrhnutý, tak aby vydržal

Okolo klávesnice sme umiestnili inovatívny systém kanálikov, preto už neprídete o rozrobenú prácu, keď si klávesnicu náhodou polejete. Tento systém ľahko pojme až 330 ml vody vyliatej na klávesnicu. Vďaka tomu môžete pracovať celú noc bez toho, aby ste sa museli báť následkov nehody pri náhlej únave.

Precision Touchpad

Rýchle surfovanie s pomocou dotykov

Ultrarýchle WiFi 802.11ac pripojenie s pokročilou technológiou 2 × 2 MIMO vám poskytne bezdrôtový internet so špičkovou rýchlosťou na surfovanie bez čakania. Vďaka pokročilému multidotykovému touchpadu Precision Touchpad sú ovládanie a surfovanie na tomto notebooku oveľa rýchlejšie a plynulejšie. Máte tiež možnosť voľby modelu s dotykovým displejom.

Až 10 hodin na baterii

Môžete si ho vziať kamkoľvek

Vďaka až desaťhodinovej výdrži Aspire One 11 batérie si môžete vychutnať slobodu, kedy nemusíte hľadať a pripájať adaptér. Na svojich cestách budete mať k dispozícii všetky potrebné porty, ako je vysokorýchlostné USB 3.0 a nechýba ani možnosť pripojenia väčšieho monitora cez HDMI či rozšírenie úložiska vďaka slotu na karty SD.


Microsoft OneDrive

Vrátane Office a OneDrive

Aby mohol ponúknuť dvakrát vyššiu produktivitu práce, je Aspire One 11 dodávaný s jednoročným predplatným plnej verzie kancelárskeho balíka Microsoft Office a priestorom na ukladanie všetkých vašich súborov. Získate úložisko s kapacitou 1 TB prístupné online odkiaľkoľvek vďaka cloudovému riešeniu Microsoft OneDrive.

Nízká hmotnost

Stačí zaklapnúť a ísť

Tento tenký a ľahký notebook bol navrhnutý tak, aby sa absolútne bez problémov zmestil do vašej tašky. Budete sa pohybovať s ľahkosťou a cítiť sa slobodne s vedomím, že sa vo vašej ľahkej taške nachádza výkonný počítač, ktorý môžete kedykoľvek a kdekoľvek otvoriť a začať používať.

Filtr modrého světla BluelightShield

Šetrný k vašim očiam

Filter modrého svetla BluelightShield znižuje mieru vyžarovania modrého svetla, ktoré namáha zrak, vďaka čomu môžete pracovať na Aspire One 11 tak dlho, ako len budete chcieť. Stačí len v paneli nástrojov Acer Quick Access filter BluelightShield jednoducho zapnúť a začať si šetriť svoj zrak.


Pasivní chlazení

Navrhnutý na bezhlučnú prevádzku

Zabudnite na prácu na hlučnom počítači. Úplne pasívne chladenie prináša absolútne ticho a vy sa tak môžete tešiť na pohodlnejšie surfovanie aj prácu. Chýbajúci ventilátor má výhodu aj v tom, že sa nezanesie prachom a ani sa nemusíte báť, že by bolo potrebné ho vymeniť. Notebook zostáva studený aj bez vyfukovania horúceho vzduchu.

Windows 10

Windows 10

Vyťažte maximum z Windowsu 10, najproduktívnejšieho Windowsu všetkých čias. Úplne nový webový prehliadač Microsoft Edge vám prinesie nové zážitky zo surfovania a umožní vám písať priamo na webových stránkach. Navyše vám predinštalovené aplikácie, ako je Pošta a Kalendár alebo Filmy a TV bez problémov pobežia na všetkých vašich zariadeniach.

Acer BYOC

Acer BYOC

Zostavte si svoj vlastný cloud, ktorý pobeží vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisné zabezpečenie a súkromie. To znamená, že môže byť kapacita úložiska vášho cloudu tak veľká, ako budete chcieť, a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo, a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadení, bez ohľadu na pripojenie na sieť, operačný systém alebo značku zariadení.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 11,6 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Celeron
Modelové označenie procesora Intel Celeron N3060 Braswell
Frekvencia procesora 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,48 GHz (2 480 MHz)
Cache procesora 2 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Pevný disk

Výbava

Výbava Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 480 px

Batéria

Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 1,15 kg

Rozhranie

Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 292 mm
Hĺbka 202 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NC026d4c
Produktové číslo:  NX.SHPEC.004

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01