Obnoviť stránku

Acer Aspire E15 Midnight Black+ Office 365 CZ

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire E15 Midnight Black+ Office 365 CZ

S notebookmi Acer Aspire E 15 neurobíte nikde hanbu. Môžu sa pochváliť čistým dizajnom s rôznymi farebnými úpravami. Navyše väčšie plochy majú praktický jemný vzor. Všetky modely sa potom môžu pochváliť displejom s LED podsvietením. Aspire E 15 je ideálnym partnerom na prácu na cestách. Vďaka svojej malej hrúbke 25,3-30,3 mm a gripu tvoreného mierne vyčnievajúcou batériou sa ľahko drží aj prenáša. Pritom vydrží vďaka úspornému procesoru v prevádzke na jedno nabitie takmer celý pracovný čas - až 7 hodín.

Pre vyššiu produktivitu pri práci ponúknu notebooky Aspire E 15 hneď niekoľko vylepšených možností ovládania. Prvky, ako je Precision Touchpad a chiclet klávesnica s numerickým blokom, boli navrhnuté tak, aby ponúkli vyššiu presnosť, pohodlie aj rýchlosť na ľahšiu navigáciu a písanie. Tomu prispieva aj štandardné rozmiestnenie klávesov a vyšší 1,7 mm zdvih, čo prináša lepšiu spätnú odozvu a tichší stisk klávesov.

Vylepšený integrovaný digitálny MEMS mikrofón s viac než dvakrát vyššou citlivosťou a reproduktormi z kvalitných kompozitných materiálov s dvojnásobnou hlasitosťou sa postarajú o optimálne internetovú komunikáciu a špičkový multimediálny zážitok. Tento vyladený audiosystém perfektne dopĺňa HD webkamera. Notebooky Aspire E 15 sú navyše vybavené DVD mechanikou kompatibilnou s diskami M-DISC, ktoré dokážu uchovať vaše dáta na dlhé desiatky rokov.

Ako bonus je potom prichystaná služba AcerCloud, čo je kompletné cloudové riešenie, ktoré umožňuje prístup k fotografiám, hudbe, videám, dokumentom a ďalším súborom. A to bezdrôtovo a súčasne na všetkých vašich inteligentných zariadeniach, kedykoľvek a kdekoľvek. Službu AcerCloud podporuje každý notebook Acer Aspire E. Stačí ho nastaviť ako hlavný Cloud PC a na zariadeniach s Windows 7, 8, RT, Android 2.3 a novších a iOS 5.1 a novších nainštalovať aplikácie Acer Photo, Music, Acer Video, Acer Docs, Acer remote Files alebo komplexný AcerCloud Portal, ktorý všetko združuje.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Typ panela TN
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora AMD A8
Modelové označenie procesora AMD A8 7100
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core Boost Frekvencia 3 GHz (3 000 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Celkový počet slotov

Grafická karta

Počet stream procesorov 384×

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

SSD kapacita 8 GB (0,01 TB)
HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 1 Mpx

Batéria

Kapacita batérie 2 500 mAh
Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 6,86 h

Hmotnosť

Hmotnosť 2,5 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 381,6 mm
Hĺbka 256 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NC104c2f
Produktové číslo:  NX.MLEEC.003

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13