Obnoviť stránku

Acer Aspire E15 Charcoal Gray

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire E15 Charcoal Gray

Krásný design

Krásny dizajn

Sýte farby vnútornej časti notebooku s jemným textilným vzorom sú príjemné na pohľad aj na dotyk, zatiaľ čo okraje notebooku zdôrazňujú štýlový dizajn celej série. To všetko završuje šikovne vyhotovená konštrukcia doplňujúca celkový vzhľad.

Skvělý obraz i zvuk

Skvelý obraz aj zvuk

Vďaka pridaným vylepšeniam a nastaveniam multimédií z nich budete mať ešte intenzívnejší zážitok. Naša technológia Acer TrueHarmony prináša živší a bohatší zvuk, zatiaľ čo komponenty certifikované pre Skype okamžitú, krištáľovo čistú komunikáciu a neprerušovaný zvuk aj video.

Lepší funkce

Lepšie funkcie

Notebooky série Aspire E využívajú možnosti štandardu 802.11ac na maximum, a to vďaka bezdrôtovej technológii MU-MIMO (Multi-User MIMO). MU-MIMO má až trikrát vyššie prenosové rýchlosti na jedného používateľa bezdrôtového pripojenia MIMO 802.11ac.

Syté barvy

Sýte farby

Notebooky Aspire E sú dodávané v mnohých farebných variantoch vnútornej časti, aby zodpovedali vášmu štýlu a robili vám radosť v kancelárii aj na cestách. Ak sú zatvorené, môžu sa pýšiť elegantným vizuálnym zvýraznením. Vďaka farebnej bočnej hrane medzi vekom a základňou budú notebooky série Aspire E vyzerať ešte tenšie a módnejšie.

Stylový textilní vzor

Štýlový textilny vzor

Prepracovaný textilny vzor na zadnej strane veka notebooku a spodku základne vytvára dojem jedinečnosti, elegancie a ponúka modernú kultivovanosť. Tento vzor pomáha zabrániť poškriabaniu a znečisteniu povrchu, zvyšuje jeho odolnosť a prináša väčšie pohodlie a stabilitu pri uchopení aj prenášaní notebooku.

Uvidíte každý detail

Uvidíte každý detail

Notebooky série Aspire E sú vybavené voliteľným panelom s rozlíšením Full HD, ktorý sa môže pýšiť dvakrát väčším počtom zobrazovacích bodov než displeje s rozlíšením HD (High Definition). Fotografie, videá aj hry budú realistickejšie a detaily oveľa zreteľnejšie.

Acer TrueHarmony

Acer TrueHarmony

Vďaka unikátnej kombinácii inovatívneho hardvéru a softvéru prináša technológia Acer TrueHarmony prirodzený zvuk, ktorý posúva zábavu na novú úroveň. Konštrukcia reproduktorov znižuje skreslenie zvuku, prináša širšiu škálu basov a zvyšuje hlasitosť tak, aby zvuk vyplnil priestor celej miestnosti. Nastaviteľný ekvalizér optimalizuje vyváženie frekvencií, zaisťuje realistickejšie filmy, väčšiu hĺbku hudobných skladieb a pútavejšie hry.

Acer BluelightShield

Acer BluelightShield

Zapnite v lište nástrojov Acer Quick Access funkciu Acer BluelightShield a chráňte svoj zrak. Zníženie vyžarovania modrého svetla z podsvietenia displeja vám umožní používať počítač dlhšiu dobu s menším namáhaním očí.

Ukládejte, synchronizujte a sdílejte s Acer BYOC

Ukladajte, synchronizujte a prenášajte s Acer BYOC

Zostavte si svoj vlastný cloud, ktorý pobeží vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisné zabezpečenie a súkromie. To znamená, že kapacita úložiska vášho cloudu môže byť tak veľká, ako budete chcieť, a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo, a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadení, bez ohľadu na pripojenie k sieti, operačný systém alebo značku zariadenia.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora AMD A8
Modelové označenie procesora AMD A8 7410
Frekvencia procesora 2,2 GHz (2 200 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,5 GHz (2 500 MHz)
Cache procesora 2 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L
Celkový počet slotov

Grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty AMD Radeon
Model grafickej karty R5 M335

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 1 Mpx

Batéria

Kapacita batérie 2 520 mAh
Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 2,5 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 381,6 mm
Hĺbka 256 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NC104c2f4
Produktové číslo:  NX.MWJEC.001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13