Obnoviť stránku

Acer Aspire E15 Midnight Black

3,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire E15 Midnight Black

S notebookmi Aspire E 15 neurobíte nikde hanbu. Môžu sa pochváliť čistým dizajnom s rôznymi farebnými vyhotoveniami. Navyše sú väčšie plochy majú praktický jemný vzor. Všetky sa môžu pochváliť LED podsvietením.

Notebooky Aspire E 15 sú ideálnymi partnermi na prácu na cestách. Vďaka svojej malej hrúbke 25,3 - 30,3 mm a gripu tvoreného mierne vyčnievajúcou batériou sa ľahko držia aj prenášajú. Pritom vydržia vďaka úspornému procesoru v prevádzke na jedno nabitie celú pracovnú dobu - až 7 hodín.

Pre vyššiu produktivitu pri práci ponúknu notebooky Aspire E 15 hneď niekoľko vylepšených možností ovládania. Prvky, ako je Precision Touchpad a chiclet klávesnica s numerickým blokom, boli navrhnuté tak, aby ponúkli vyššiu presnosť, pohodlie aj rýchlosť pre ľahšiu navigáciu a písanie.

Vylepšený digitálny MEMS mikrofón s viac než dvakrát vyššou citlivosťou a reproduktory z kvalitných kompozitných materiálov s dvojnásobnou hlasitosťou sa postarajú o optimálnu internetovú komunikáciu a špičkový multimediálny zážitok. Tento vyladený audiosystém perfektne dopĺňa HD webkamera. Notebooky Aspire E 15 sú navyše vybavené DVD mechanikou kompatibilnou s diskami M-DISC, ktoré dokážu uchovať vaše dáta na dlhé desiatky rokov

Chiclet klávesnica u Aspire E 15 má plnohodnotnú veľkosť klávesov, ich štandardné rozmiestnenie a vyšší zdvih. Ten má výšku 1,7 mm oproti iným klávesniciam s 1,4 mm zdvihom, čo prináša lepšiu spätnú odozvu a tichšie stlačenie klávesov. Klávesnica u notebookov Aspire E 15 je navyše vybavená nezmenšeným numerickým blokom pre ľahké zadávanie čísel.

Kým majú klasické DVD média životnosť 3 až 7 rokov, flashdisky 5 až 8 rokov, dáta na diskoch M-DISC, ktoré podporuje DVD mechanika notebookov Aspire E 15, vydržia až 1 000 rokov. Disky M-DISC sú odolné voči teplu, svetlu a vlhkosti. Vďaka patentovanej anorganickej zápisovej vrstve, ktorá prechádza trvalou fyzickou zmenou, nedochádza ku strácaniu a zhoršeniu čítanie dát.

Služba AcerCloud je kompletné cloudové riešenie, ktoré umožňuje prístup k fotografiám, hudbe, videám, dokumentom a ďalším súborom. A to bezdrôtovo a súčasne na všetkých vašich inteligetných zariadeniach, kedykoľvek a kdekoľvek. Službu AcerCloud podporuje každý notebook Acer Aspire E. Stačí ho nastaviť ako hlavný Cloud PC a na zariadeniach s Windows 7, 8, RT, Android 2.3 a novším a iOS 5.1 a novším nainštalovať aplikácie Acer Photo, Music, Acer Video, Acer Docs, Acer remote Files alebo komplexný AcerCloud Portal, ktorý všetko združuje.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Frekvencia procesora 2,2 GHz (2 200 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,3 GHz (3 300 MHz)
Cache procesora 6 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3

Grafická karta

Ďalšie funkcie Pripojenie externej grafickej karty

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty 840M

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 1,3 Mpx

Batéria

Kapacita batérie 2 500 mAh
Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 6,86 h

Hmotnosť

Hmotnosť 2,3 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, VGA
Sieťové RJ-45 (LAN)
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b

Rozmery

Šírka 381 mm
Hĺbka 256 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NC104d2w
Produktové číslo:  NX.MQ0EC.002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06