Obnoviť stránku

Acer Aspire E11 Black

4,4 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Acer Aspire E11 Black

Stylový společník na cesty

Štýlový spoločník na cesty

Acer Aspire E 11 má nový inteligentný dizajn FlowCurve, čo z neho robí štýlový notebook, ktorý vyčnieva z davu ostatných tradičných notebookov. Notebook nepotrebuje ventilátor, preto sa vyznačuje tichým chodom a chladnou prevádzkou. Model Aspire E 11 je tenký a ľahký - ponúka prenosný výpočtový výkon so všetkými nástrojmi systému Windows na prácu a hranie.

Stylový, inteligentní design

Štýlový, inteligentný dizajn

Model Aspire E 11 vyčnieva z davu vďaka svojmu jedinečnému a chladiacemu dizajnu FlowCurve. Veľký a precízny touchpad je optimalizovaný pre presné a citlivé ovládanie, ktoré umožňuje používať podobne plynulé gestá ako na dotykovej obrazovke.

Produktivita na cesty

Produktivita na cesty

Vďaka tenkému a ľahkému vyhotoveniu tohto 11" notebooku ani nebudete vedieť, že ho nesiete so sebou v taške. Úžasná mobilita v kombinácii s pôsobivým pracovným výkonom a priestranným úložiskom vám dovolí naplno pracovať, nech už vás cesta zavedie kamkoľvek. Notebook obsahuje všetky aplikácie služby AcerCloud, takže budete mať kdekoľvek prístup k súborom na svojom osobnom cloude prostredníctvom bezdrôtového alebo káblového internetu.

Skvělý pro práci a hraní

Skvelý na prácu a hranie

Model Aspire E 11 má plnohodnotnú klávesnicu, všetky potrebné porty a plné softvérové ??vybavenie systému Windows 8.1, čo vám umožní naplno pracovať, nech už ste kdekoľvek. Optimalizované reproduktory navyše prinášajú niečo, čo by ste očakávali až pri väčších notebookoch - neuveriteľne čistý zvuk.

Chladný a tichý provoz

Chladná a tichá prevádzka

Tento notebook nevyzerá skvele len navonok. Notebook je navrhnutý tak, aby nevyžadoval chladiaci ventilátor, takže je jeho prevádzka chladná a tichá a ponúka vysoký používateľský komfort. Notebook nemá ventilátory, ktoré by na vás fúkali horúci vzduch a rušili svojím zvukom sledovanie vašich obľúbených filmov. Chladná prevádzka vďaka dizajnu.

Rychlé surfování a stahování

Rýchle surfovanie a sťahovanie

Port pre Ethernet nie je jednoduchým starým jackom pre internet. Tento jack podporuje Gigabit LAN, čo znamená, že budete môcť prechádzať web a posielať súbory rýchlosťou až 1 000 Mb/s, takže si budete užívať neuveriteľne plynulé prechádzanie webu a rýchle sťahovanie aj nahrávanie.

Certifikován pro aplikaci Skype

Certifikovaný pre aplikáciu Skype

Model Aspire E 11 spĺňa vysoké požiadavky na zvuk a obraz nevyhnutné pre získanie certifikácie pre aplikáciu Skype. Optimalizovaný hardvér zaisťuje, že budete počuť každé slovo zreteľne, bez prerušenia či prieťahov v dialógoch, s minimálnym ruchom v pozadí a nulovou ozvenou.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 11,6 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Celeron
Frekvencia procesora 2,16 GHz (2 160 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,58 GHz (2 580 MHz)
Cache procesora 1 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

Výbava

Výbava Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 720 px

Batéria

Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 1,29 kg

Rozhranie

Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 1 ×
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 291 mm
Hĺbka 211 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NC101d2e
Produktové číslo:  NX.MRSEC.001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17