Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Jelly Belly

Jelly Belly banner

Jelly Belly: Netradičné cukrovinky v divokých príchutiach

Jelly Belly sú originálne americké cukrovinky s tradíciou od roku 1869. Vyrábajú sa z tých najkvalitnejších dostupných surovín. V priebehu svojej histórie bolo predstavených viac ako 50 rôznych príchutí.

Jelly Belly fazuľky

Tajomstvo chutí Jelly Belly

Štandardné želé fazuľky nemali žiadne príchute ani farbivá. Jelly Belly fazuľky sú ochutené vo vnútri aj na povrchu. Sú tiež menšie, majú intenzívnejšiu chuť ako tradičné fazuľky a sú vyrábané v exotických a obľúbených príchutiach.

BeanBoozled od Jelly Belly, to je zábava nielen pre mladých

Ak ste dostatočne odvážni, roztočte divokú ruletku BeanBoozled! Na večierku alebo len tak pre zábavu. Pokiaľ nebudete vedieť, ktorý cukrík by ste chceli ochutnať ako prvý, ruletka vám pomôže v rozhodovaní. Stačí s ňou zatočiť a sama vám vyberie tú fazuľku, ktorú máte ochutnať.

Jelly Belly BeanBoozled

Jelly Belly Harry Potter

Dobroty z Rokfortu, ktoré si obľúbil aj Harry Potter

Jelly Belly ponúka aj produkty vyrábané vo vyhľadávaných licenciách ako Harry Potter. Nielenže sú výborné, ale pre svojich fanúšikov majú aj zberateľskú hodnotu. Vyskúšajte novú jesennú verziu Jelly Belly Maslový ležiak alebo si namiešajte a zlaďte Jelly Belly podľa farieb jednotlivých koľají z Rokfortu. Medzi najobľúbenejšie pochúťky patria Bertíkove lentilky – tie sú plné zvláštnych chutí, tak ako ich poznáte z filmu Harry Potter.


Spresniť parametre
42 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18