Obnoviť stránku

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin

Jack Wolfskin: udržateľná outdoorová móda a vybavenie

Jack Wolfskin je svetový výrobca špičkového outdoorového vybavenia a módy. Už od založenia kládla firma pri výrobe produktov dôraz na ich ohľaduplnosť k životnému prostrediu aj ľudským zdrojom. Na rovnakom prístupe si Jack Wolfskin zakladá dodnes. Produkty nových radov disponujú nielen špičkovým spracovaním a výbornou funkčnosťou, ale sú taktiež vyrobené z recyklovaných materiálov alebo materiálov pochádzajúcich od k prírode zodpovedných dodávateľov. Účelom vybavenia Jack Wolfskin je maximálne si vychutnať a tiež chrániť svet tam vonku.

Outdoorové vybavenie Jack Wolfskin

Outdoorové vybavenie Jack Wolfskin – batoh je základ

Či už si vyberiete stan, spací vak, karimatku, alebo batoh Jack Wolfskin, vždy pri nich očakávajte výbornú funkčnosť, odolnosť, príjemné materiály, dlhú životnosť a množstvo praktických vymožeností. Za tým všetkým stoja inovatívne postupy pri dlhoročnom vývoji i výrobe. Napríklad turistické batohy Jack Wolfskin ponúknu skvelú ergonómiu uľavujúcu chrbtu alebo špeciálnu povrchovú tkaninu CHAINTECH 210D, ktorá je oderuvzdorná.

Zvoľte si topánky Jack Wolfskin do tých najťažších podmienok

Ak hľadáte naozaj kvalitné, odolné, pohodlné a dizajnovo zaujímavé topánky, potom je tým pravým práve Jack Wolfskin. Obuv je ideálna nielen na bežné, ale aj fyzicky namáhavé outdoorové aktivity. K dispozícii sú ako ľahšie modely na kratšie výlety, tak pevné topánky na niekoľkodňové túry. Turistické topánky uľahčujú chôdzu vďaka ľahkej stabilnej podrážke, ktorá je protišmyková. V suchu vaše nohy udrží nepremokavá membrána TEXAPORE.

Jack Wolfskin topánky
Detské vybavenie Jack Wolfskin

Jack Wolfskin myslí aj na deti

Pretože deti rady objavujú svet s dospelými, Jack Wolfskin ponúka outdoorové vybavenie, obuv aj módu v detských veľkostiach a vyhotoveniach. Kvalitná detská obuv poskytne poriadnu oporu a ochranu mladému chodidlu a ponúkne aj dômyselné uťahovanie pomocou gumičky, alebo pracky bez šnurovania. Zaobstarajte vašim ratolestiam napríklad aj školský, či turistický detský batoh Jack Wolfskin s chrbtovým systémom optimálnym pre vyvíjajúcu sa detskú kostru.

Spresniť parametre
22 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09