Obnoviť stránku

JABRA VOX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

JABRA VOX

Kvalitné slúchadlá s mikrofónom Jabra VOX vám umožní počúvať obľúbenú hudbu a komunikovať pri chôdzi alebo behanie. Sú veľmi ľahká a vďaka trojici gélových ušných nástavcov v balení i maximálne pohodlná . Môžu sa pochváliť výbornou kvalitou zvuku a množstvom optimalizovaných funkcií, ktoré pozdvihnú váš zážitok z počúvania hudby na vyššiu úroveň. Pomocou ovládanie umiestneného na kábli môžete jednoducho spustiť alebo pozastaviť hudbu, preskočiť na ďalšiu skladbu alebo prijať prichádzajúci hovor bez nutnosti vyťahovať vaše zariadenie z vrecka.

Masívny zvuk


Vďaka partnerstvu so spoločnosťou Dolby sa slúchadlá môžu pochváliť vysoko kvalitným zvukom vylepšeným technológií Dolby Digital Plus , Ktoré prináša bohatý zvuk v plnom rozsahu. Pre maximálny zážitok je so slúchadlami dodávaná aplikácie Jabra Sound . Jedná sa o unikátny hudobný prehrávač, ktorý umožňuje naplno využiť zvukovú kvalitu slúchadiel a vytvárať vlastné playlisty.

Vysoká odolnosť


Zariadenie je vyrobené z prémiových materiálov a jeho odolnosť a výkon boli dôkladne testované. Zosilnený kábel odolá v ťahu až 15 kg. Vďaka magnetom SnagIt pre ľahké rozpletení sú slúchadlá pripravená vždy, keď ich potrebujete. Je odolné voči prachu, vlhkosti a výkyvom teploty .
Parametre a špecifikácie:
Typ:
Do uší
Frekvenčný rozsah reproduktora:
20 Hz - 20 kHz
Citlivosť reproduktora:
120 dB/mW
Impedancia:
16 ohmov
Typ mikrofónu:
Všesmerový
Frekvenčný rozsah mikrofónu:
100 Hz - 10 kHz
Citlivosť mikrofónu:
-42 DB
Dĺžka kábla:
1,2 m
Konektor:
Stereo jack 3,5 mm
Rozmery:
28 x 18 x 12,1 mm
Hmotnosť:
17 g
Farba:
Čierna
Obsah balenia:
1x slúchadlá Jabra VOX
1x ochranné púzdro
3 veľkosti gélových nástavcov do uší ColorCore EarGel
1x sprievodca rýchlym spustením
1x kupón pre stiahnutie aplikácie Jabra
Kód:  JQ448

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03