Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Jabra Speak2 40, UC

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
112,90 €

Jabra Speak2 40, UC


Nová generácia profesionálneho zvuku v prenosnom hlasovom komunikátore

Konferenčný stôl, sklápací stolík vo vlaku, obývacia izba, alebo kancelária a ďalšie miesta – tu všade je pripravený Jabra Speak2 40 UC slúžiť. Nová generácia hlasového komunikátora je navrhnutá s využitím úplne duplexného zvuku, najmodernejšej technológie mikrofónov a pokročilých reproduktorov. Jabra Speak2 40 UC vám tak umožní súčasne hovoriť a byť počutý. Online schôdzky, konferencie, prezentácie, alebo komunikácia s priateľmi bude viac ako osobné stretnutie.



Technológia štyroch mikrofónov

Aby bol zvuk čo najlepší je hlasový komunikátor Jabra Speak2 40 UC vybavený celkom štyrmi MEMS mikrofónmi s formovaním zvukových lúčov a potlačením šumu, ktoré zachytia zvuk z každého smeru a zároveň perfektne odfiltrujú nežiaduce zvuky. Budete sa tak môcť úplne sústrediť na to, čo hovoria vaši kolegovia bez toho, aby vás rozptyľovala napríklad vŕzgajúca stolička, bežný ruch pracoviska, alebo rušná ulica pod oknami.



S Jabra Speak2 40 UC má každý hlas rovnakú váhu

Revolučná technológia vyrovnania sily hlasu (Automatic Gain Control, AGC) zaručí, že každého bude počuť rovnako bez ohľadu na to, ako hlasno hovorí. Táto technológia automaticky každý hlas vyrovná na rovnakú úroveň a vy tak už nebudete musieť zakaždým meniť nastavenie hlasitosti. S Jabra Speak2 40 UC môžu všetci hovoriť prirodzene a každého bude počuť rovnako dobre.



Hlasový komunikátor Jabra Speak2 40 UC vás svojím zvukom doslova ohromí

Jabra Speak2 40 UC doslova mení pravidlá v kategórii osobných hlasových komunikátorov. Vďaka 50 mm reproduktoru s plnohodnotným rozsahom a širokopásmovým zvukom dosahuje Jabra Speak2 40 UC silný a nádherný zvuk, ktorý ohromí úplne každého.



Multiplatformové zariadenie

Nech už pracujete odkiaľkoľvek, hlasový komunikátor Jabra Speak2 40 UC bezproblémovo spolupracuje so všetkými poprednými platformami – Microsoft Teams (bez plug-and-play funkcie), Google Meet, Zoom, Amazon Chime a ďalšími. Jabra Speak2 40 UC je tiež kompatibilný s Chromebookmi.



Hlasový komunikátor Jabra Speak2 40 UC je vyrobený z udržateľných a odolných materiálov

Hlasový komunikátor nezaujme iba skvelým zvukom, ale aj svojím prenádherným dizajnom s novými detailmi a udržateľnými materiálmi. Elegantný látkový kryt dodáva Jabra Speak2 40 UC nielen štýl, ale taktiež zlepšuje akustické vlastnosti. Navyše je kompaktný a odolný, vďaka čomu ho môžete neustále nosiť pri sebe. Hlasový komunikátor je totiž odolný proti prachu a vode podľa štandardu IP64 a súčasťou balenia je aj ochranné puzdro.



Nadčasový hlasový komunikátor

Hlasový komunikátor Jabra Speak2 40 UC ako prvý vo svojej kategórii ponúka USB-A aj USB-C konektor na jednom kábli, čo oceníte najmä ak vlastníte zariadenie so starším USB-A. A keď si zaobstaráte zariadenie s moderným USB-C portom, Jabra Speak2 40 UC bude stále fungovať. Softvér Jabra Xpress a Direct je zárukou, že vždy budete mať najnovší firmvér.



Kľúčové vlastnosti hlasového komunikátora Jabra Speak2 40 UC

  • Spolupracuje s Microsoft Teams (bez plug-and-play funkcie), Google Meet, Zoom, Amazon Chime a ďalšími
  • Štyri MEMS mikrofóny s formovaním zvukových lúčov a potlačením šumu
  • Úplne duplexný režim
  • Technológia vyrovnania sily hlasu (Automatic Gain Control, AGC)
  • 50 mm reproduktor s plnohodnotným rozsahom a širokopásmovým zvukom
  • Odolnosť proti prachu a vode (IP64)
  • Súčasťou balenia je cestovné puzdro
  • Integrovaný 80 cm kábel s USB-A a USB-C konektormi
  • Látkový kryt reproduktora zlepšuje akustiku

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Všesmerový
Typ mikrofónu Konferenčný
Frekvencia od 150 Hz
Frekvencia do 7 000 Hz

Pripojenie

Pripojenie USB, USB-C

Vlastnosti

Funkcie Tlačidlo Mute
Súčasť balenia Obal
Vhodné pre Mluvené slovo

Rozmery

Šírka 120 mm
Výška 33 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 245 g
Kód:  JQ447a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2740-209
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07