Obnoviť stránku

Jabra Speak 750 MS

4,0 4 hodnotení
249,90 €

Jabra Speak 750 MS

Stolný mikrofón Jabra Speak 750 MS vám poskytne špičkový prenos zvuku pre kvalitnú konverzáciu ako pri osobnom stretnutí. Mikrofón je možné použiť s rôznymi platformami a zaistí plynulé spojenie aj možnosť pripojenia ku konverzácii odkiaľkoľvek na svete. Funkcia HD Voice/Wideband Audio sa postarajú o plnohodnotné zapojenie všetkých účastníkov konverzácie a Jabra PanaCast umožní natáčať 180° panoramatické 4K video. Vďaka variantu Microsoft Teams možno mikrofón Jabra Speak 750 MS pohodlne využívať s touto aplikáciou. Fialové tlačidlo Microsoft Teams je doplnené bielym LED svetlom, ktoré vás upozorní na zmeškané hovory.

Hlavné prednosti mikrofónu Jabra Speak 750 MS

  • Mikrofón prenáša zvuk vo vysokej kvalite
  • Certifikácia pre MS Teams umožní pohodlné pripojenie k schôdzkam, zobrazenie hovorov či hlasových správ
  • Biele LED svetlo vás upozorní na zmeškaný hovor
  • Integrovaná batéria zaistí dostatok energie až pre 11 hodín hovorov
  • Bluetooth konektivita zabezpečí pohodlné pripojenie mikrofónu Jabra Speak 750 MS k vášmu zariadeniu
  • Vďaka plug-and-play možno mikrofón pripojiť aj cez USB kábel, a to bez nutnosti zložitého nastavovania

Stolný mikrofón Jabra Speak 750 MS sa pýši vysokou kvalitou prenášaného zvuku

Stolný mikrofón Jabra Speak 750 MS prenáša obe strany rozhovoru súčasne, vďaka čomu zabezpečí komunikáciu v rovnakej kvalite ako pri osobnom stretnutí.

Mikrofón ideálny na použitie s Microsoft Teams

Vďaka variantu Microsoft Teams môžete stolný mikrofón Jabra Speak 750 MS pohodlne používať s touto aplikáciou. Samostatné tlačidlo Microsoft Teams s fialovou farbou vám umožní pripojenie k schôdzkam, zobrazenie hovorov aj hlasových správ. K dispozícii je rovnako biele LED svetlo, ktoré vás okamžite upozorní na zmeškaný hovor.

Mikrofón Jabra Speak 750 MS poskytuje možnosť použitia rôznych platforiem

Stolný mikrofón Jabra Speak 750 MS je certifikovaný na použitie s UC pre maximálne plynulé spojenie a možnosť pohodlného pripojenia k schôdzi odkiaľkoľvek. Pri použití stolného mikrofónu Jabra Speak 750 MS môžete bez problémov využívať rôzne platformy, a to bez toho, aby došlo k zhoršeniu kvality zvuku.

Plug-and-play pre okamžité použitie mikrofónu Jabra Speak 750 MS

Vďaka podpore plug-and-play je stolný mikrofón Jabra Speak 750 MS okamžite pripravený na použitie a nie je potrebné ho zdĺhavo nastavovať. Stačí mikrofón Jabra Speak 750 MS jednoducho pripojiť k notebooku, telefónu či ďalšiemu zariadeniu a môžete ihneď začať s komunikáciou.

Vysoká kvalita zvuku s funkciami HD Voice a Wideband Audio

Stolný mikrofón Jabra Speak 750 MS ponúka funkcie HD Voice/Wideband Audio, ktoré sú zárukou špičkového zvuku a výbornej hlasovej spolupráce. Dokonale čistý zvukový prenos zabezpečí plnohodnotné zapojenie všetkých účastníkov konverzácie.


Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Všesmerový
Typ mikrofónu Konferenčný

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth
Dĺžka kábla 0,9 m

Vlastnosti

Vhodné pre Mluvené slovo

Hmotnosť

Hmotnosť 301 g
Kód:  JQ446a6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7700-309
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17