Obnoviť stránku

Jabra PanaCast

4,0 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
483,90 €

Jabra PanaCast

Kamera Jabra PanaCast zabezpečí videokonferencie v maximálnej kvalite

Kamera Jabra PanaCast je navrhnutá ako prvé inteligentné 180° panoramatické Plug and Play riešenie na svete. Vaša rokovacia miestnosť teraz ožije vďaka panoramatickému videu s vysokým rozlíšením.



Jabra PanaCast

Jabra PanaCast zabezpečí panoramtické 4K video

Je jasné, že v zasadacej miestnosti nemôžu všetci sedieť ideálne oproti kamere. Preto je kamera Jabra PanaCast vybavená funkciou, ktorá pokrýva celé 180° zorné pole, a vďaka tomu zaberá vždy všetkých účastníkov schôdzky vo vysokej kvalite.

Jabra PanaCast

Jabra PanaCast vám ušetrí priestor

Vďaka tomu, že Jabra PanaCast zaberá celé 180° zorné pole ušetríte cenný priestor v zasadacej miestnosti. Konkurenčné kamery potrebujú na získanie podobného záberu oveľa dlhšiu vzdialenosť, ktorá vás vo výsledku bude obmedzovať.

Maximálna podpora rôznych platforiem na streamovanie

Kamera Jabra PanaCast spolupracuje so všetkými poprednými video a audiokonferenčnými riešeniami a je certifikovaná na použitie s platformami Microsoft Teams, Zoom a mnohými ďalšími. Môžete si tak byť istí, že sa váš tím môže pripojiť bez ohľadu na to, aké zariadenie používa.

Jabra PanaCast

Jabra PanaCast disponuje inteligentným zoomom

Kameru Jabra PanaCast pred štartom konferenčného hovoru nemusíte nijako zložito nastavovať. Disponuje totiž funkciou na inteligentný zoom, keď automaticky priblíži obraz na osoby prítomné v miestnosti.



Dokonalá funkčnosť ihneď po pripojení

Kamera Jabra PanaCast je funkčná ihneď po pripojení (plug-and-play). Môžete ju však aj kombinovať s rozbočovačom, alebo základňou, ktoré ďalej spájajú reproduktory, TV, napájanie a internet. Vďaka tomu máte k dispozícii jednoduché používateľské rozhranie s jedným káblom. Ak používate platformy Zoom Rooms, Microsoft Teams Rooms, alebo podobné integrované riešenia, kamera Jabra PanaCast sa pripojí k vášmu existujúcemu rozbočovaču, základni, alebo počítaču.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa 3840 ×1080 px

Vlastnosti

Vlastnosti Vstavaný mikrofón, Redukcia okolitého ruchu
Zorný uhol 180 °

Rozmery a hmotnosť

Šírka 15 cm
Výška 4,5 cm
Hĺbka 9 cm
Hmotnosť 100 g

Farba

Farba Čierna

Podporované OS

Podporovaný operačný systém Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS

Umiestnenie

Prichytenie Na klip
Kód:  JAB7900
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8100-119

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12